Στον χώρο της… τηλεοπτικής κωμωδίας επεκτείνεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Paddy Power!

H εταιρία στοχημάτων Paddy Power κατάφερε μια ακόμη πρωτιά, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, και αποτελεί πλέον την πρώτη (αλλά και μόνη) ιστοσελίδα στοιχήματος που λάνσαρε τη δική της τηλεοπτική κωμωδία! Η Paddy Power ξεκίνησε να μεταδίδει στα social media της μια σειρά επεισοδίων μιας πρωτότυπης κωμικής σειράς, προκειμένου να διασκεδάσει τα μέλη της, κατά τη διάρκεια της δύσκολης περιόδου που διανύουμε.

Ο τίτλος της σειράς είναι “The Mascot” και τα επεισόδιά της προβάλλονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στα social media της Paddy Power.

 

To… τηλεοπτικό hit της Paddy Power

H σειρά “The Mascot” αποτελείται από τέσσερα 5λεπτα επεισόδια, στα οποία πρωταγωνιστεί ο Frank The Dinosaur, η πρώην μασκότ της ομάδας Basildon Athletic FC. Επειδή προέρχεται από μια στοιχηματική ιστοσελίδα και μεταδίδεται αποκλειστικά στο διαδίκτυο, όμως, δε σημαίνει ότι πρόκειται για μια πρόχειρη δουλειά. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνωστός Βρετανός σκηνοθέτης και ηθοποιός David Schneider (“The Day Today” και “I’m Alan Partridge”), ενώ το σενάριο οι υπεύθυνοι των social media της Paddy Power, Noel Slevin και Steven Quick.

Όπως είναι φυσικό, το χιούμορ είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς, που βρίσκεται σχεδόν στα μισά και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο views.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.