Παραμένει στο Γιβραλτάρ η William Hill

Διατηρεί την έδρα της στο Γιβραλτάρ η στοιχηματική εταιρία William Hill, παρά την ανακοίνωση της φοροεπιδρομής που θα της κοστίζει δεκάδες εκατομμύρια από τα κέρδη της.

 

Η αγγλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόθεσή της να επιβάλει νέο φόρο από το Δεκέμβριο του 2014, ύψους 15% επί των κερδών των εταιρειών από το online στοίχημα, με αποτέλεσμα όλες εκείνες οι εταιρίες στοιχημάτων που κατέφυγαν πριν μερικά χρόνια στο Γιβραλτάρ, προκειμένου να επωφεληθούν της χαμηλής φορολογίας, να χάνουν τα προνόμιά τους.

 

Ωστόσο, η William Hill ανακοίνωσε – προς ανακούφιση των Αρχών της χώρας – πως δε σκοπεύει να αποχωρήσει, διαψεύδοντας τις σχετικές φήμες που βασίστηκαν και στο άνοιγμα νέων εγκαταστάσεων της εταιρείας στο ανατολικό Λονδίνο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.