Αύξηση των mobile στοιχημάτων χάρη στο 5G προβλέπει η Paysafe

Η Paysafe, η γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών συναλλαγών, πραγματοποίησε μια διεθνή έρευνα, με αφορμή την εισαγωγή του δικτύου 5G στις τηλεπικοινωνίες, και τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής δείχνουν ότι η νέα τεχνολογία θα προκαλέσει σημαντική αύξηση των mobile στοιχημάτων (και των στοιχημάτων γενικότερα) τα επόμενα χρόνια.

Η νέα αυτή έρευνα πραγματοποιήθηκε σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία και, σύμφωνα με τους ερωτηθέντες, το 5G θα τους επιτρέψει να τοποθετούν περισσότερα στοιχήματα, τα οποία σήμερα φοβούνται να τοποθετήσουν, εξαιτίας ενδεχομένων προβλημάτων στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας της Paysafe

Η Paysafe πραγματοποίησε την έρευνά της, με τη βοήθεια παιχτών από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που προέκυψαν, περίπου οι μισοί από τους τακτικούς παίχτες του στοιχήματος (παίχτες που στοιχηματίζουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα) θεωρούν ότι η είσοδος του 5G θα τους επιτρέψει να αυξήσουν τον αριθμό των στοιχημάτων που τοποθετούν. Επιπλέον, περίπου το 1/5 δήλωσε ότι το 5G θα τους επιτρέψει να αυξήσουν και τον αριθμό των αθλημάτων, στα οποία στοιχηματίζουν.

Οι απαντήσεις των ερωτηθέντων αφορούν κυρίως στο live στοίχημα, όπου η ταχύτητα και η σταθερότητα της σύνδεσης (δύο τομείς που θα μεταμορφωθούν με την επικράτηση του 5G) έχουν τεράστια σημασία. Άλλωστε, μόνο το 14% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δεν το απασχολεί η σύνδεσή τους κατά τη διάρκεια τοποθέτησης live στοιχημάτων. Από την άλλη, το 1/4 ανησυχεί για καθυστερήσεις, ενώ το 1/5 για την ποιότητα της σύνδεσης.

Τέλος, το 1/5 των ερωτηθέντων δήλωσε ότι δε νιώθει άνετα να τοποθετήσει ένα live στοίχημα μέσω του κινητού του, γιατί δε μπορεί να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες άμεσα στην οθόνη του. Σε αυτή την περίπτωση, η έρευνα της Paysafe καταλήγει ότι το αυξημένο bandwidth που θα προσφέρει το 5G θα προσφέρει περισσότερες πληροφορίες σε μικρότερο χρόνο, με αποτέλεσμα να υπάρξει σημαντική αύξηση των live στοιχημάτων. Άλλωστε, από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το 37% των παιχτών προτιμούν να στοιχηματίζουν από το κινητό τους παρά από τον υπολογιστή τους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.