Μετακομίζει σε νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα η BetFred

Η στοιχηματική εταιρία BetFred ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρεία GVC Holdings, η οποία προβλέπει τη μετακόμιση της ιστοσελίδας της πρώτης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της δεύτερης, για τα επόμενα 10 χρόνια. Η BetFred θα μεταφέρει κάθε υπηρεσία της ιστοσελίδας στοιχήματος στην πλατφόρμα της GVC, αποσκοπώντας στη βελτίωση της εμπειρίας των μελών της.

 

Η GVC Holdings είναι περισσότερο γνωστή ως ιδιοκτήτρια ιστοσελίδων στοιχήματος, όπως η Sportingbet, η Bwin και η Gamebookers. Ωστόσο, στη γκάμα προϊόντων που προσφέρει βρίσκεται και μια δικού της σχεδιασμού ηλεκτρονική πλατφόρμα B2B, την οποία χρησιμοποιούν σημαντικές εταιρείες στοιχημάτων του χώρου, όπως η Danske Spil, η κρατική ιστοσελίδα στοιχήματος στη Δανία.

 

Σε αυτή ακριβώς την πλατφόρμα θα μεταφερθούν και οι υπηρεσίες που προσφέρει στο online στοίχημα η BetFred, χάρη στη νέα δεκαετή συμφωνία. Σύμφωνα με τον John Haddock, CEO της BetFred, μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας εντυπωσιάστηκαν με την τεχνολογία της πλατφόρμας της GVC, καθώς χαρακτηρίζεται από προσαρμοστικότητα και ευελιξία, ως προς την προσέγγισή της στη συνεχή ανάπτυξη των προϊόντων που προσφέρει η BetFred.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.