Επέκτεινε τη συμφωνία live streaming με την Euroleague η Genius Sports

H εταιρεία Genius Sports, η οποία παρέχει σε πολλές ευρωπαϊκές ιστοσελίδες στοιχήματος υπηρεσίες ζωντανής μετάδοσης στατιστικών αγώνων σε κορυφαίες διοργανώσεις, ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη συμφωνία της με τη Euroleague. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη των ιστοσελίδων στοιχήματος που συνεργάζονται με τη Genius Sports θα εξακολουθήσουν να έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν επίσημα στατιστικά, όσο στοιχηματίζουν live.

Η νέα συμφωνία με τη Euroleague επιβεβαιώνει τη θέση της Genius Sports ως της κορυφαίας εταιρείας διανομής επίσημων στατιστικών στο διεθνές μπάσκετ. Άλλωστε, εκτός από τους αγώνες της Euroleague, η Genius καλύπτει 85.000 αγώνες μπάσκετ το χρόνο, από κορυφαίες διοργανώσεις σε 150 χώρες.

 

Η νέα συνεργασία της Genius Sports με τη Euroleague

Η νέα συνεργασία των δύο πλευρών αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης, η οποία ανανεώνεται σταθερά από το 2014 έως σήμερα. Η Genius Sports θα διατηρήσει το αποκλειστικό δικαίωμα διανομής των στατιστικών των αγώνων της Euroleague και θα μπορεί να χρησιμοποιεί τις δικές της τεχνολογίες, προκειμένου να συγκεντρώνει τα στατιστικά και να τα μοιράζει στις εταιρείες στοιχήματος, με τις οποίες συνεργάζεται.

Παράλληλα, η νέα συμφωνία θα βασίζεται και στη νέα στρατηγική αποκλειστικότητας της Euroleague, η οποία της δίνει το δικαίωμα να απομακρύνει μη εγκεκριμένους συλλέκτες στατιστικών από τα γήπεδα της διοργάνωσης.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.