Κατέφθασαν τα πρώτα apps στοιχήματος για το νέο iWatch

Παράλληλα με την επίσημη κυκλοφορία του νέου iWatch της Apple, στις 24 Απριλίου, πολλές online εταιρίες στοιχημάτων λάνσαραν τα νέα app τους, τα οποία προορίζονται για τους κατόχους του νέου gadget. Ανάμεσα σε αυτές, εταιρείες-κολοσσοί όπως η William Hill, η Coral, η Unibet και η Ladbrokes Αυστραλίας προσφέρουν πλέον στα μέλη τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και μέσω του νέου τους ρολογιού!

 

Ήδη, η Ladbrokes Αυστραλίας λάνσαρε το νέο app τέσσερις ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του iWatch, ενώ ακολούθησε με μερικές ώρες διαφορά η William Hill. Τα apps που σχεδίασαν οι δύο εταιρείες επιτρέπουν όχι μόνο τον στοιχηματισμό μέσω του iWatch, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται οι παίχτες, αλλά και την επιλογή ειδικών ρυθμίσεων, ώστε να στοιχηματίζουν ακόμη πιο εύκολα.

 

Αντίστοιχα, εταιρείες όπως η Unibet και η Coral λάνσαραν τα σχετικά apps την ημέρα κυκλοφορίας του iWatch. Η πρώτη σχεδίασε ένα app που προσφέρει πλούσια ενημέρωση στους παίχτες και, φυσικά, τη δυνατότητα στοιχηματισμού ανά πάσα στιγμή. Αντίστοιχα, η δεύτερη βασίστηκε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα που σχεδίασε για αυτόν τον σκοπό η Playtech και προσφέρει ένα πλήθος δυνατοτήτων, όπως στοιχηματισμός, ενημέρωση, αναζήτηση προσφορών και ειδοποιήσεις. Πρόκειται, μάλιστα, για το πρώτο app στοιχηματισμού στο iWatch που προσφέρει παράλληλα και τη δυνατότητα cash out – την υπηρεσία που επιτρέπει την πρόωρη εξαργύρωση του στοιχήματος.

 

Όπως είναι φυσικό, τέλος, τα παραπάνω apps αναμένεται να αποτελέσουν μόνο την αρχή. Αν και το iWatch αποτελεί μια νέα και μη δοκιμασμένη τεχνολογία, οι εταιρείες online στοιχήματος σπεύδουν να επεκτείνουν τη δράση τους και μέσω αυτού, προσφέροντας τη δυνατότητα στα μέλη τους που το έχουν ήδη αποκτήσει ή σκοπεύουν να το αποκτήσουν να στοιχηματίζουν μέσω αυτού, από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.