Επιστημονική έρευνα για την προστασία των παιχτών από την Kindred

O όμιλος Kindred, υπό την ιδιοκτησία του οποίου βρίσκονται αρκετές γνωστές στοιχηματικές εταιρείες, όπως οι Unibet και Stan James, έχει επιστρατεύσει και στο παρελθόν επιστημονικές μεθόδους (ακόμη και την ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης!), προκειμένου να προστατεύει τους παίχτες του στοιχήματος από παράνομες (όπως το ξέπλυμα μαύρου χρήματος) ή επικίνδυνες (όπως ο εθισμός στον τζόγο) τακτικές. Οι σχέσεις της εταιρείας στοιχηματισμού με την επιστημονική κοινότητα, μάλιστα, ενισχύονται ακόμη περισσότερο, χάρη σε μια νέα έρευνα που θα πραγματοποιηθεί για λογαριασμό της Kindred. Πρόκειται για μια επιστημονική έρευνα, από την οποία θα προκύψουν αποτελέσματα που θα βελτιώσουν τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στοιχήματος έναντι στον εθισμό στον τζόγο.

 

Συνεργασία με ιδιώτες και πανεπιστημιακούς

Η Kindred ανακοίνωσε πως παρήγγειλε μια νέα έρευνα από δύο διακεκριμένους επιστήμονες. Πρόκειται για τον Dr Michael Auer, διευθυντή της Neccton, και τον Dr Mark Griffiths, καθηγητή του Πανεπιστημίου Trent στο Νότινγκαμ της Αγγλίας. Οι δυο τους έχουν δημοσιεύσει πολλές έρευνες στο παρελθόν, αξιολογώντας την αποτελεσματικότητα των εργαλείων που χρησιμοποιούν οι εταιρείες του online στοιχήματος, προκειμένου να ενισχύσουν τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.

Οι δύο κορυφαίοι επιστήμονες, λοιπόν, ανέλαβαν να κάνουν κάτι παρόμοιο και για την Kindred: να αξιολογήσουν την αποτελεσματικότητα των εργαλείων που αξιοποιεί, προκειμένου να προστατεύει τα μέλη της από τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο. Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί μέσω σύγκρισης των ιστορικών των προφίλ (τα στοιχεία θα παραμένουν ανώνυμα) και των εργαλείων που χρησιμοποιούνται και θα ολοκληρωθεί σε τρία χρόνια.

 

“Έχουμε δεσμευτεί στην προστασία των μελών μας”

O διευθυντής του τομέα Ανάλυσης Αξιοπιστίας, Maris Bonello, δήλωσε σχετικά με την έναρξη της νέας έρευνας: “Στην Kindred έχουμε δεσμευτεί στην προστασία των μελών και στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων που κρύβει το παιχνίδι και αυτή η νέα έρευνα θα μας βοηθήσει να αποκτήσουμε μια νέα οπτική για το κατά πόσο τα μέλη μας μπορούν να παίζουν πιο υπεύθυνα, τονίζοντας παράλληλα τη συνεχή δέσμευσή μας στην κοινωνική μας ευθύνη.”

Με τη σειρά του, ο καθηγητής Mark Griffiths δήλωσε: “Η προοπτική της συνεργασίας μας ενθουσιάζει και συνεχίζει την πρόσφατη πρωτοποριακή έρευνά μας, σχετικά με την ανάλυση δεδομένων πραγματικών παιχτών, ώστε να αξιολογήσουμε ποια εργαλεία προστασίας (όπως η αμφίδρομη προσωπική επικοινωνία, η θέσπιση ορίων και τα ενημερωτικά μηνύματα) λειτουργούν αποτελεσματικά. Η νέα έρευνα δε θα βοηθήσει μόνο την Kindred, αλλά τα αποτελέσματά της θα βοηθήσουν να βελτιώσουν τις πρακτικές τους και άλλες στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.