Στοιχηματίζοντας στο ATP World Finals του τένις

Μπορεί τα επόμενο grand slam να διοργανώνεται στις αρχές του 2015, αλλά αυτό δε σημαίνει πως οι λάτρεις του τένις θα πρέπει να το ρίξουν στην… αποτοξίνωση έως τότε. Τα διεθνή γεγονότα που φέρνουν αντιμέτωπους τους καλύτερους παίχτες τένις στον κόσμο είναι άφθονα και κορυφώνονται με τη διοργάνωση του ATP World Finals στο Λονδίνο, στις 9 με 16 Νοεμβρίου.

 

Το ATP World Finals, λοιπόν, έχει ήδη ξεκινήσει - όπως έχουν ξεκινήσει, άλλωστε, και οι παίχτες του online στοιχήματος να προβλέπουν τα αποτελέσματα των αγώνων και τους μεγάλους νικητές, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους είναι πολλές και το ATP δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις μεγαλύτερες διοργανώσεις των grand slam.

 

Μπορούν, λοιπόν, να στοιχηματίσουν σε κάθε αγώνα ξεχωριστά, επιλέγοντας μια από τις πολλές στοιχηματικές αγορές που έχουν στη διάθεσή τους. Για παράδειγμα, μπορούν απλά να στοιχηματίσουν στο νικητή κάθε αγώνα. Ή στο over/under, προβλέποντας πόσα σετ θα χρειαστούν για να ολοκληρωθεί ο αγώνας. Επίσης, μπορούν να στοιχηματίσουν στο spread, τη διαφορά πόντων του νικητή από τον ηττημένο, δηλαδή, ή το χάντικαπ, εκμεταλλευόμενοι τους πόντους που έχουν απονεμηθεί από τον bookmaker στο αουτσάιντερ.

 

Οι επιλογές τους, βέβαια, δε σταματούν εδώ. Άλλες στοιχηματικές αγορές τους επιτρέπουν να προβλέψουν το νικητή κάθε σετ ή τα games που θα κερδίσει κάθε παίχτης, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Επιπλέον, δεν είναι αναγκασμένοι να αρκεστούν σε έναν μόνο αγώνα. Μπορούν να θέσουν δύο παίχτες της επιλογής τους αντιμέτωπους στην αγορά του head to head και να προβλέψουν ποιος θα φτάσει πιο ψηλά. Ή απλά να επιχειρήσουν να προβλέψουν το νικητή της διοργάνωσης.

 

Όσον αφορά στο τελευταίο, πρόκειται για την κατηγορία των μακροπρόθεσμων στοιχημάτων, η οποία έχει ήδη ανοίξει εδώ και ημέρες. Οι bookmakers, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει τα φαβορί. Πρόκειται για τους Novak Djokovic και Roger Federer, οι οποίοι αναμένεται να φτάσουν στον τελικό και συνοδεύονται και από τις χαμηλότερες αποδόσεις.

 

Οι επιλογές των παιχτών που θα στοιχηματίσουν στο φετινό ATP World Finals στο τένις, λοιπόν, είναι πολλές. Μα εξίσου πολλές είναι και οι σχετικές προσφορές που έχουν ανακοινώσει κάποιες στοιχηματικές εταιρίες. Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να τις εντοπίσουν και να προχωρήσουν στις σωστές προβλέψεις.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.