Στοιχηματίζοντας στο Australian Open

Η στιγμή για το πρώτο Grand Slam του 2015 στο τένις έφτασε και ήδη οι καλύτεροι τενίστες του κόσμου τίθενται αντιμέτωποι στα γήπεδα της Αυστραλίας. Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη διοργάνωση δίνει παράλληλα στους παίχτες του online στοιχήματος δεκάδες ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών. Άλλωστε, οι αγορές στο τένις είναι αρκετές, όπως και οι αγώνες της διοργάνωσης.

 

Κάθε παίχτης που ενδιαφέρεται να στοιχηματίσει στο Australian Open, άλλωστε, μπορεί να διεκδικήσει χρήματα με προβλέψεις του σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Μπορεί, φυσικά, να στοιχηματίσει στο νικητή κάθε αγώνα - ωστόσο, έχει κι άλλες επιλογές στη διάθεσή του. Μπορεί να στοιχηματίσει στο over/under, προβλέποντας αν το σύνολο των σετ που θα διεξαχθούν θα είναι λιγότερα ή περισσότερα από τον αριθμό που ανακοίνωσε ο bookmaker, ή στο χάντικαπ, δίνοντας το πλεονέκτημα μερικών σετ στο αουτσάιντερ. Επίσης, μπορεί να στοιχηματίσει στο spread, το εύρος δηλαδή της νίκης του παίχτη που θα κερδίσει τον αγώνα ή στον αριθμό games που θα κερδίσει κάθε παίχτης.

 

Τις ίδιες και άλλες επιλογές έχει κάθε παίχτης και στην περίπτωση του live στοιχήματος. Το Australian Open, άλλωστε, καλύπτεται ζωντανά από τις περισσότερες online στοιχηματικές εταιρίες, ενώ δεν είναι λίγες και αυτές που μεταδίδουν ζωντανά τους αγώνες, μέσω live streaming.

 

Τέλος, κάθε παίχτης έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσει ένα μακροπρόθεσμο στοίχημα στο Australian Open. Μπορεί να προβλέψει την πορεία κάθε παίχτη, να θέσει δύο παίχτες αντιμέτωπους και να προβλέψει αυτόν που θα καταταχθεί σε υψηλότερη θέση, αλλά και να στοιχηματίσει στους νικητές της διοργάνωσης. Όπως και σε κάθε άλλο Open, οι κατηγορίες των ανδρών και γυναικών συγκεντρώνουν τα περισσότερα μακροπρόθεσμα στοιχήματα, τα οποία καλούν τους παίχτες να προβλέψουν τους νικητές της διοργάνωσης.

 

Όσον αφορά στα προγνωστικά της τελευταίας κατηγορίας, μάλιστα, ήδη έχουν ανακοινωθεί τα φαβορί. Στην κατηγορία των ανδρών, το μεγάλο φαβορί δεν είναι άλλο από τον Novak Djokovic, με τις αποδόσεις που τον συνοδεύουν να μην ξεπερνούν το 2.00, ενώ ακολουθούν οι Roger Federer και Rafael Nadal. Αντίστοιχα, στην κατηγορία των γυναικών, μεγάλο φαβορί είναι η Serena Williams, με αποδόσεις κοντά στο 4.30, και οι Maria Sarapova και Simona Halep.

 

Το Australian Open, λοιπόν, μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλων συγκινήσεων, αλλά και άφθονων κερδών, για όσους παίχτες επιλέξουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του, έως την 1η Φεβρουαρίου.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.