Μακροχρόνια στοιχήματα για κάθε μεγάλη διοργάνωση από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Οι σημαντικότερες διοργανώσεις των περισσότερων κορυφαίων αθλημάτων είτε έχουν ήδη ξεκινήσει είτε μετρούν αντίστροφα για την πρεμιέρα τους και δίνουν στους παίχτες πάμπολλες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρία Novibet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε μεμονωμένους αγώνες, αλλά και να τοποθετήσουν μακροχρόνια στοιχήματα σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, προβλέποντας τους νικητές.

Τα μακροχρόνια στοιχήματα που έχει ανακοινώσει η Novibet, μάλιστα, περιλαμβάνουν κάθε μεγάλη διοργάνωση από μια μεγάλη σειρά αθλημάτων, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις, το βόλεϊ, το χάντμπολ και το σνούκερ. Σε καθένα από αυτά, οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν μια διοργάνωση και να στοιχηματίσουν στο νικητή της, κάνοντας υπομονή έως ότου διευθετηθεί, σε λιγότερους ή περισσότερους μήνες.

 

Τα μακροχρόνια στοιχήματα της Novibet

Όπως είναι φυσικό, οι περισσότερες επιλογές σε μακροχρόνια στοιχήματα εντοπίζονται στο ποδόσφαιρο. Εκεί, η εταιρία στοιχημάτων Novibet προσφέρει την ευκαιρία πρόβλεψης σε δεκάδες διοργανώσεις, όπως η ελληνική Superleague, η αγγλική Premier League, η γερμανική Bundesliga, η ισπανική La Liga, η ιταλική Serie A και πολλές ακόμη, όπως το Champions League και το Europa League, οι διοργανώσεις Κυπέλλου σε ευρωπαϊκές χώρες και λιγότερο ή περισσότερο σημαντικές λίγκες.

Εξίσου πολλές είναι οι επιλογές μακροχρόνιων στοιχημάτων και στο μπάσκετ, με προβλέψεις για την ελληνική Basket League, τη Euroleague, το NBA, το Eurocup, αλλά και τις εθνικές διοργανώσεις Τουρκίας, Αυστραλίας και Ιταλίας, μεταξύ άλλων. Αντίστοιχα, στο τένις βρίσκονται μακροχρόνια στοιχήματα για όλα τα μεγάλα Majors του Grand Slam, καθώς και για άλλα σημαντικά τουρνουά.

Βέβαια, οι επιλογές μακροχρόνιου στοιχηματισμού που προσφέρει η Novibet δεν εξαντλούνται μόνο στα δημοφιλή αθλήματα. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στις κορυφαίες διοργανώσεις του βόλεϊ, του ράγκμπι, του σνούκερ και άλλων αθλημάτων, αρκεί να έχουν την υπομονή και να περιμένουν μερικούς μήνες, προκειμένου να διευθετηθεί το στοίχημά τους.

 Κανόνες Novibet


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη