Πρωτοφανές ενδιαφέρον για τις αμερικανικές εκλογές στο online ανταλλακτήριο της BetFair

Οι αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον για τους πολιτικούς αναλυτές, αφού ο σημερινός Πρόεδρος, Donald Trump, καλείται να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να κερδίσει για μια ακόμη φορά του Δημοκρατικούς, που θέλουν να τον διώξουν πάση θυσία από τον Λευκό Οίκο. Η εκλογική αναμέτρηση, φυσικά, έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον και, όπως φαίνεται, αυτή τη φορά ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις εκτιμήσεις που έχει δώσει στη δημοσιότητα η εταιρεία στοιχημάτων BetFair, άλλωστε, τα ποσά που θα στοιχηματιστούν στις φετινές προεδρικές εκλογές θα αποτελέσουν ρεκόρ. Και, όπως είναι φυσικό, στο online ανταλλακτήριό της βρίσκονται πάρα πολλές επιλογές στοιχηματισμού.

 

Τα στοιχήματα της BetFair για τις αμερικανικές εκλογές

Σύμφωνα με την BetFair, έχουν ήδη τοποθετηθεί στοιχήματα συνολικής αξίας άνω των 57 εκατομμυρίων ευρώ – και βρισκόμαστε ακόμα 6 μήνες πριν τις εκλογές! Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας εμφανίζονται βέβαιοι ότι θα καταρριφθούν τα προηγούμενα ρεκόρ τζίρου στο ανταλλακτήριό της.

Για αυτό το λόγο, η BetFair έχει φροντίσει να προσφέρει άφθονες στοιχηματικές αγορές για τα ενδεχόμενα των αμερικανικών εκλογών. Πρώτα απ’ όλα, υπάρχει η αγορά για τον αντίπαλο του Trump – τον υποψήφιο τον Δημοκρατικών. Σε αυτή την περίπτωση, φαβορί είναι ο Joe Biden, με απόδοση 1.17. Και στην περίπτωση που ο Biden πάρει το χρίσμα των Δημοκρατικών, οι πιθανότητες να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές τιμολογούνται στο 2.44, έναντι του 2.08 του Trump.

Το μεγαλύτερο κίνητρο για τις αμερικανικές εκλογές, σύμφωνα με την BetFair, πάντως, είναι η σημερινή πολιτική κατάσταση στις ΗΠΑ. Ο Trump εκλέχθηκε Πρόεδρος το 2016, κάνοντας μια μεγάλη ανατροπή, και από τότε απασχολεί συνέχεια τα ΜΜΕ με τα καθημερινά tweets του, τον τρόπο διακυβέρνησης, ακόμα και τις περιπέτειες που είχε κατά την περίοδο εκδίκασης της αποπομπής του από τη θέση του. Και, όπως φαίνεται, οι παίχτες του στοιχήματος σκοπεύουν να εκμεταλλευτούν τις ανατροπές και στην επόμενη εκλογική διαδικασία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη