Ενισχύει τη στοιχηματική κίνηση στο γκολφ η επιστροφή του Tiger Woods

Ο Tiger Woods θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στην ενεργό δράση, μετά από απουσία πέντε μηνών, και θα συμμετάσχει στο επερχόμενο τουρνουά του PGA Tour, Memorial Tournament. Η επιστροφή του, όπως είναι φυσικό, δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους παίχτες του στοιχήματος και ο Αμερικανός αποτελεί την αγαπημένη επιλογή πολλών παιχτών, που προσδοκούν να διεκδικήσουν κέρδη, χάρη στις επιδόσεις του.

Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι ο Woods, αν και δε συγκαταλέγεται στα φαβορί του τουρνουά, είναι υπεύθυνος για μεγάλο ποσοστό των στοιχημάτων, ειδικά στην κατηγορία των μακροχρόνιων για την κατάκτηση του τροπαίου – ένα τρόπαιο που κατέκτησε τελευταία φορά το 2012.

 

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον για τον Tiger Woods

Η εμπιστοσύνη των παιχτών του στοιχήματος προς το πρόσωπο του Tiger Woods είναι περισσότερο φανερή στις αμερικανικές ιστοσελίδες στοιχήματος. Αν και η προοπτική της κατάκτησης του τουρνουά από τον Αμερικανό συνοδεύεται από αποδόσεις που κυμαίνονται στο 25.00 και άνω, τα στοιχήματα που τον στηρίζουν ευθύνονται περίπου για το 20% του τζίρου στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι περισσότεροι παίχτες του στοιχήματος ελπίζουν σε μια έκπληξη από τον έμπειρο Woods. Αυτή η έκπληξη, όμως, θα είναι σίγουρα εντυπωσιακή. Άλλωστε, ο Woods αγωνίστηκε τελευταία φορά τον περασμένο Φεβρουάριο, σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα με τους Peyton Manning, Phil Mickelson και Tom Brady. Στο τελευταίο επίσημο τουρνουά που συμμετείχε, από την άλλη, τερμάτισε στην τελευταία θέση! 

Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, πάντως, δε μοιάζουν πεπεισμένες ότι ο Woods μπορεί να καταφέρει πολλά στο τουρνουά και για αυτό το λόγο τα περισσότερα σχετικά στοιχήματα που προσφέρουν βρίσκονται στην κατηγορία των ειδικών. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε ιδιαίτερες πτυχές του παιχνιδιού του, όπως το πού θα καταλήξει η πρώτη βολή του στο τουρνουά και άλλες.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το στοιχηματικό ενδιαφέρον που περιτριγυρίζει τον Tiger Woods είναι μεγάλο και η επιστροφή του ευνοεί σε μεγάλο βαθμό τα οικονομικά των στοιχηματικών εταιρειών.

Τέλος να θυμίσουμε πως και το 2019 ο Tiger Woods συμμετείχε στο Masters και κερδίζοντας απροσδόκητα έστειλε στον κουβά τις στοιχηματικές εταιρίες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.