Στοιχήματα στο ελληνικό MMA μέσω της εταιρείας Goalbet

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet καλύπτει για πρώτη φορά στοιχηματικά μια ελληνική διοργάνωση MMA (Μεικτές Πολεμικές Τέχνες) και δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους Έλληνες μονομάχους των προγραμματισμένων αγώνων και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Αναλυτικότερα, η Goalbet καλύπτει στοιχηματικά το MMA Challenge Pro, το οποίο επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη.

 

Κορυφαίες παρουσίες στη διοργάνωση

Το MMA Challenge Pro 7 διεξάγεται το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης και περιλαμβάνει μια σειρά από άκρως ενδιαφέρουσες μονομαχίες. Στη διοργάνωση, άλλωστε, συμμετέχουν Έλληνες με παρουσία στη διεθνή μαχητική σκηνή, όπως ο Τόνυ Χριστοδούλου, που έχει αγωνιστεί στο UFC, o Χρήστος Πλάσαρης, καθώς και οι Ιωάννης Παλαιολόγος, Αθηνόδωρος Μιχαηλίδης, Ρόμπερτ Ογκανέσιαν, Αναστάσιος Ταχταμπάς, Αλέξανδρος Κοσπεντάρη, Μανουέλ Γκατζιάς, Καραφυλλίδης Γιάννης, Χαρά Δημητρούλα και πολλοί άλλοι.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet

Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet καλύπτει στο σύνολό της τη διοργάνωση της 4ης Νοεμβρίου και προσφέρει ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών σε κάθε αγώνα του προγράμματός της. Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της είναι διαθέσιμοι 12 αγώνες για στοιχηματισμό.

Ωστόσο, η μόνη επιλογή στοιχηματισμού που προσφέρει σε κάθε αγώνα η Goalbet αφορά στον νικητή κάθε αγώνα. Επιπλέον αγορές, όπως ο αριθμός των γύρων και ο τρόπος νίκης, για παράδειγμα, απουσιάζουν από τις επιλογές που προσφέρει η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet.

Τέλος, όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του MMA Challenge Pro 7 έχουν περιθώριο έως τις 4 Νοεμβρίου, προκειμένου να τοποθετήσουν τις προβλέψεις. Με την έναρξη κάθε αναμέτρησης, άλλωστε, οι διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές θα κλείνουν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.