Ξεκίνησε το τουρνουά eSports της στοιχηματικής ιστοσελίδας Pinnacle

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Pinnacle είναι εξαιρετικά αγαπητή σε όσους θέλουν να στοιχηματίζουν στα eSports, καθώς προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες εδώ και πολλά χρόνια, πολύ πριν οι περισσότερες στοιχηματικές ανακαλύψουν τις ευκαιρίες που προσφέρουν τα eSports στον συγκεκριμένο τομέα. Η συνεισφορά της Pinnacle στα eSports έχει ενισχυθεί τα τελευταία χρόνια, μέσω χορηγιών και άλλων πρωτοβουλιών και έρχεται πλέον να απογειωθεί με τη διοργάνωση ενός νέου τουρνουά, την οποία έχει αναλάβει η ιστοσελίδα στοιχήματος!

Συγκεκριμένα, η Pinnacle διοργανώνει το Pinnacle Cup, ένα τουρνουά στο CS:GO, που θα μοιράσει χρηματικά έπαθλα ύψους 100.000 ευρώ στους νικητές. Το εν λόγω τουρνουά έχει ήδη ξεκινήσει και οι παίχτες ανταγωνίζονται για τα πλούσια χρηματικά έπαθλα.

 

Το νέο τουρνουά της Pinnacle στα eSports

Η Pinnacle αποφάσισε πριν από μερικούς μήνες να επεκτείνει τη δράση της στη διοργάνωση ενός τουρνουά eSports και προχώρησε σε συνεργασίες με τις GRID, Relog Media και Trustly. Το τουρνουά έχει ξεκινήσει και σε αυτό συμμετέχουν κορυφαίες ομάδες του CS:GO από την Ευρώπη, όπως οι HellRaisers, CPH Flames, GamerLegion, GODSent, HAVU, NEMIGA και Winstrike. Οι αναμετρήσεις των ομάδων θα διαρκέσουν ολόκληρο το Μάρτιο και θα κορυφωθούν μέσα στον Απρίλιο.

Φυσικά, η Pinnacle δε βοηθά μόνο στη διοργάνωση του τουρνουά, αλλά προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες στοιχηματισμού στους αγώνες. Η Pinnacle προσφέρει μια τεράστια γκάμα επιλογών στο στοίχημα (και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων), ενώ δεν απουσιάζουν ούτε οι κορυφαίες υπηρεσίες, όπως το live streaming των αγώνων, αλλά και αποκλειστικές προσφορές.

Τη νέα πρωτοβουλία, τέλος, σχολίασε και η CEO της Pinnacle, Paris Smith: “Έχουμε δείξει και μέσω προηγούμενων συνεργασιών ότι έχουν δεσμευτεί να ανταποδώσουμε την αγάπη που μας δείχνει η κοινότητα των eSports. Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την Pinnacle, καθώς ενισχύουμε τη σχέση μας με τους φιλάθλους των eSports. Η διοργάνωση ενός τουρνουά τέτοιου βεληνεκούς είναι μια μεγάλη στιγμή για εμάς και ελπίζουμε ότι θα κάνει τη διαφορά στη βιομηχανία. Ανυπομονούμε να αναδείξουμε τους πρώτους πρωταθλητές του Pinnacle Cup!”

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.