Στοιχηματίζοντας στο PDC World Darts Championship

Από τις 18 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, όλα τα βλέμματα των φίλων ενός από τα πλέον αδικημένα αθλήματα θα βρίσκονται στο Λονδίνο. Μιλάμε, φυσικά, για τα βελάκια και για το φετινό PDC World Darts Championship, το οποίο χορηγεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες online στοιχήματος, η William Hill.

 

Το PDC World Darts Championship, βέβαια, δε θα φέρει μόνο συγκινήσεις στους λάτρεις του παιχνιδιού, αλλά και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε αυτό. Ήδη, οι περισσότερες online εταιρίες στοιχημάτων έχουν συμπεριλάβει τη διοργάνωση στο πρόγραμμά τους και προσφέρουν λιγότερες ή περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού.

 

Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι το στοίχημα στα βελάκια δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, η συγκεκριμένη κατηγορία στοιχημάτων αποτελείται από πολλές επιλογές, όσον αφορά στις αγορές. Οι παίχτες του online στοιχήματος, λοιπόν, μπορούν να στοιχηματίσουν στο νικητή κάθε αγώνα, να επιλέξουν την αγορά head to head, να στοιχηματίσουν στο spread μιας νίκης, να προβλέψουν τον αριθμό των βολών που αποφέρουν 180 πόντους και να διεκδικήσουν χρήματα από κάθε πτυχή του παιχνιδιού.

 

Όπως είναι φυσικό, μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές των παιχτών είναι ο μεγάλος νικητής της διοργάνωσης. Πρόκειται για το πλέον δημοφιλές στοίχημα, το οποίο μπορεί να βρεθεί σχεδόν σε κάθε ιστοσελίδα, ανεξάρτητα από το πόσο έχει ασχοληθεί με τη διοργάνωση. Φέτος, λοιπόν, το μεγάλο φαβορί του PDC World Darts Championship είναι ο Phil ‘The Power’ Taylor, με απόδοση 3.00, ενώ ακολουθεί ο κάτοχος του τίτλου, Van Gerwen, με απόδοση 3.75. Φυσικά, τέλος, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν όχι μόνο το νικητή του τελικού, αλλά και αυτόν κάθε φάσης της διοργάνωσης.

 

Οι παίχτες που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στα βελάκια, λοιπόν, έχουν αυτές τις ημέρες τις καλύτερες ευκαιρίες, προκειμένου να προβλέψουν σωστά τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων στο PDC World Darts Championship και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.