Στοιχηματίζοντας στο Ryder Cup

Oι λάτρεις του γκολφ αναμένουν με ανυπομονησία το Ryder Cup, τη διοργάνωση που κάθε δύο χρόνια φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες, την αμερικανική και την ευρωπαϊκή, για την κατάκτηση του τροπαίου. Όπως είναι φυσικό, η συγκεκριμένη διοργάνωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το online στοίχημα και, παρά το γεγονός ότι προσφέρει ελάχιστες ευκαιρίες στοιχηματισμού, προτιμάται από χιλιάδες παίχτες.

 

Το Ryder Cup διεξάγεται φέτος στη Σκοτία, στις 23-28 Σεπτεμβρίου, και σε αυτό συμμετέχουν οι καλύτεροι παίχτες του κόσμου, ως μέλη μίας από τις δύο ομάδες. Κάθε ομάδα αποτελείται από 12 παίχτες και στη διάρκεια της διοργάνωσης, αυτοί τίθενται αντιμέτωποι, σε ομάδες των οχτώ, των τεσσάρων και του ενός. Σκοπός κάθε παίχτη είναι να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους για την ομάδα του, σε διαφορετικούς αγώνες. Και η ομάδα που θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους στο τέλος του Ryder Cup θα αναδειχθεί νικήτρια.

 

Το προηγούμενο Ryder Cup, το οποίο διεξήχθη το 2012, ανέδειξε την ομάδα της Ευρώπης νικήτρια, με αποτέλεσμα οι περισσότερες online στοιχηματικές εταιρίες να τη θεωρούν και φέτος αδιαμφισβήτητο φαβορί. Οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν πρώτα απ' όλα να καταθέσουν κάποιο μακροπρόθεσμο στοίχημα, προβλέποντας τη νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης. Αυτή είναι και η βασική, αν όχι η μοναδική επιλογή τους. Ελάχιστες εταιρίες προσφέρουν περισσότερες επιλογές στο Ryder Cup, όπως ο παίχτης με τους περισσότερους πόντους και άλλες. Δυστυχώς για τους λάτρεις του γκολφ και της διοργάνωσης, όμως, οι επιλογές που υπάρχουν στο Ryder Cup είναι ελάχιστες.

 

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει ότι οι παίχτες δε μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη. Εφόσον προβλέψουν σωστά σε ένα μόλις στοίχημα, θα κατορθώσουν να αυξήσουν το ποσό που βρίσκεται στο λογαριασμό τους. Ακόμη κι αν δεν έχουν την επιλογή πολλών στοιχημάτων, το Ryder Cup αποδεικνύεται μια συμφέρουσα επιλογή για χιλιάδες παίχτες.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.