Επανέρχεται η αγορά του Grexit στη William Hill

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αποπληρωμής του χρέους της Ελλάδας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές και ευρωπαϊκές Αρχές, όσον αφορά στο κλείσιμο μιας νέας συμφωνίας, οι φήμες για ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ, αλλά και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχουν φουντώσει ξανά. Το αποτέλεσμα αυτών των φημών το βλέπουμε καθημερινά στα ΜΜΕ όλου του κόσμου - επανέρχεται, μάλιστα, και στις ιστοσελίδες των στοιχηματικών εταιριών.

 

Πριν από μερικούς μήνες, η William Hill είχε σταματήσει να δέχεται στοιχήματα για το ενδεχόμενο ενός Grexit. Ωστόσο, οι νέες εξελίξεις ενέπνευσαν τους υπευθύνους της ιστοσελίδας του στοιχήματος να επαναφέρουν τη συγκεκριμένη αγορά. Στη William Hill, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

 

Αναλυτικότερα, το ενδεχόμενο του Grexit συνοδεύεται από απόδοση 3.25. Αυτό σημαίνει πως ο bookmaker υπολογίζει το ποσοστό επαλήθευσης του συγκεκριμένου σεναρίου στο 31%. Αντίστοιχα, η απόδοση για το ενδεχόμενο παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη δεν ξεπερνά το 1.33. Αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες επαλήθευσης του γεγονότος αγγίζουν το 75%.

 

Βέβαια, όπως είναι φυσικό, οι συγκεκριμένες αποδόσεις αναμένεται να αλλάξουν περισσότερες από μία φορές, όσο ο Έλληνας πρωθυπουργός και οι εκπρόσωποι των δανειστών διαπραγματεύονται αυτή την εβδομάδα. Ήδη, η παρουσίαση νέας πρότασης από την ελληνική πλευρά αναμένεται να αλλάξει τις δύο αποδόσεις.

 

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της William Hill, τέλος, σχολίασε με δηλώσεις του την επαναφορά της αγοράς του Grexit στην ιστοσελίδα του στοιχήματος: "Το ενδεχόμενο του Grexit έχει συγκεντρώσει τεράστιο ενδιαφέρον, οπότε αποφασίσουμε να επαναφέρουμε τη συγκεκριμένη αγορά. Το πνεύμα του bookmaker εμφανίστηκε και αποφασίσαμε να το ρισκάρουμε".



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.