Το κορυφαίο στοιχηματικό στην ιστορία της εταιρείας στοιχημάτων Entain αποδεικνύεται το EURO

Οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχημάτων Entain (ιδιοκτήτριας των Ladbrokes και Coral μεταξύ άλλων) δήλωσαν ότι πολύ πιθανόν το φετινό EURO θα αποτελέσει το κορυφαίο στοιχηματικό γεγονός στην ιστορία της, καθώς τα στοιχήματα που έχει δεχθεί στα πρακτορεία και στις ιστοσελίδες της θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Ειδικά ο τελικός, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Entain, αναμένεται να συγκεντρώσει στοιχήματα δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ.

Μέχρι στιγμής, την πρωτιά στην Entain, αλλά και σε πολλές εταιρείες στοιχήματος ανά τον κόσμο, έχει το Μουντιάλ του 2018, αλλά φαίνεται πως το φετινό EURO θα ξεπεράσει τα προηγούμενα ρεκόρ, σε σημαντικό βαθμό χάρη στο ενδιαφέρον που δείχνουν οι Άγγλοι παίχτες του στοιχήματος.

 

Οι εκτιμήσεις της Entain για τα στοιχήματα στο EURO

Οι υπεύθυνοι της Entain ανέφεραν πρόσφατα κάποια πρώιμα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για τα στοιχήματα που έχουν τοποθετηθεί στους αγώνες του EURO έως σήμερα, αλλά και τις εκτιμήσεις τους για τον τελικό της Κυριακής. Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 3 εκατομμύρια παίχτες από 15 χώρες του κόσμου (στις οποίες δραστηριοποιείται η Entain) έχουν τοποθετήσει στοιχήματα αξίας σχεδόν 290 εκατομμυρίων ευρώ και, όπως είναι φυσικό, ο τελικός αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχήματα από κάθε άλλο αγώνα.

Ήδη, μάλιστα, η Entain έχει δεχθεί στοιχήματα αξίας 3 εκατομμυρίων ευρώ στον μεγάλο τελικό. Η αξία των στοιχημάτων υπέρ της Αγγλίας ξεπερνά τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ εκείνα υπέρ της Ιταλίας ξεπερνούν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα, η Entain υπολογίζει ότι στο διάστημα έως τη λήξη του τελικού θα τοποθετηθούν επιπλέον στοιχήματα αξίας 17 εκατομμυρίων ευρώ.   

Το τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον για το EURO, λοιπόν, θα το φέρει στην πρώτη θέση της λίστας με τις πιο δημοφιλείς διοργανώσεις ανάμεσα στους παίχτες του στοιχήματος, χάρη στο γεγονός ότι είναι εξαιρετικά δημοφιλές, όχι μόνο σε παραδοσιακές αγορές, όπως η αγγλική και η ευρωπαϊκή, αλλά και σε νέες, όπως η αμερικανική (η οποία έκανε τα πρώτα βήματά της, όταν διεξαγόταν το Μουντιάλ του 2021).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.