Σε εκρηκτική άνοδο το online στοίχημα στη Ζιμπάμπουε

Οι χώρες της Αφρικής αποτελούν ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα για πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων, οι οποίες αναζητούν νέες και αναπτυσσόμενες αγορές. Τα τελευταία χρόνια – και πολύ περισσότερο τους τελευταίους μήνες – κάποιες χώρες της Αφρικής έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μεγάλες αγορές στοιχήματος και η λίστα των νέων προσθηκών μεγαλώνει. Η πιο πρόσφατη είσοδος είναι αυτή της Ζιμπάμπουε, όπου, όπως φαίνεται, το online στοίχημα βρίσκεται σε εκρηκτική άνοδο!

Τους τελευταίους μήνες, άλλωστε, πολλές στοιχηματικές ιστοσελίδες έχουν εντοπίσει ευκαιρίες στη συγκεκριμένη αγορά και έχουν επεκτείνει εκεί τις δραστηριότητές τους. Και, όπως είναι φυσικό, ο ανταγωνισμός προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη, αφού οι πολλές επιλογές, το έντονο μάρκετινγκ και η αύξηση του στοιχηματικού ενδιαφέροντος στον αθλητισμό αποτελούν ιδανικές συνθήκες για την ανάπτυξη του online στοιχήματος.

 

Οι λόγοι πίσω από την άνοδο του online στοιχήματος στη Ζιμπάμπουε

Ένας από τους βασικότερους λόγους που το online στοίχημα έχει βρει πρόσφορο έδαφος στη Ζιμπάμπουε είναι η εξάπλωση των smartphones. Πλέον, μεγάλο ποσοστό της χώρας έχει κινητό νέας τεχνολογίας και αυτό συνεπάγεται πρόσβαση στο διαδίκτυο. Παράλληλα, πολλοί κάτοχοι smartphones τα χρησιμοποιούν για να τοποθετήσουν online στοιχήματα.

Αν τα smartphones αποτέλεσαν το λόγο που οι πρώτες στοιχηματικές ιστοσελίδες εμφανίστηκαν στην αγορά της Ζιμπάμπουε, η εμφάνισή τους αυτή ήταν που έριξε το λάδι στη φωτιά της αλματώδους ανάπτυξης. Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες του εξωτερικού παρατήρησαν το πόσο δημοφιλείς ήταν οι πρώτες αυτές στοιχηματικές και ο αριθμός τους συνέχισε να αυξάνεται. Έτσι, ενισχύθηκε ο ανταγωνισμός, αλλά και η αγορά του μάρκετινγκ.

Άλλωστε, προς το παρόν δεν ισχύουν περιορισμοί στο μάρκετινγκ των τυχερών παιχνιδιών στη Ζιμπάμπουε, με αποτέλεσμα οι στοιχηματικές ιστοσελίδες να διαφημίζονται συνέχεια και να ανακοινώνουν πλούσιες προσφορές. Και όλο το μάρκετινγκ πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια αθλητικών γεγονότων – ιδιαίτερα σε αγώνες ποδοσφαίρου – που τους τελευταίους μήνες έχουν συγκεντρώσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους κατοίκους της χώρας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.