Δε θα παραμείνουν τόσο δημοφιλή τα eSports σύμφωνα με την εταιρία στοιχήματος Interwetten

Ο CEO της εταιρίας στοιχήματος Interwetten, Dominik Beier, εξέφρασε την άποψη ότι τα eSports βρίσκονται μεν στο απόγειο της δημοτικότητάς τους αυτή την εποχή και αποφέρουν σημαντικά έσοδα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αλλά τα έσοδα αυτά θα μειωθούν σημαντικά, μόλις επιστρέψουν τα παραδοσιακά αθλήματα στο καθημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα. Ο Beier μίλησε σε ένα ψηφιακό πάνελ για τη σημερινή εικόνα της βιομηχανίας στοιχήματος και η άποψή του υιοθετήθηκε και από τους συνομιλητές του.

Τα eSports αποτελούν τις τελευταίες εβδομάδες μία από τις αγαπημένες κατηγορίες στοιχηματισμού για εκατομμύρια παίχτες ανά τον κόσμο, αφού αποτελούν μία από τις ελάχιστες επιλογές τους. Με τις περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις να έχουν μπει στον πάγο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία, πολλοί παίχτες έχουν ανακαλύψει τα eSports και διεκδικούν κέρδη με τα στοιχήματά τους στα ψηφιακά τουρνουά.

 

Οι απόψεις του CEO της Interwetten για τα eSports

Σύμφωνα με τον Dominik Beier, τα eSports αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της κρίσης που περνά η βιομηχανία στοιχήματος. “Tα eSports αποτέλεσαν μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις κατά την κρίση και έχουν αναδειχθεί νικητές στον τομέα των εσόδων. Η συγκεκριμένη κατηγορία ευθύνεται αυτή τη στιγμή για το 40% των εσόδων μας, καθώς αποτελούν γεγονότα που διεξάγονται ζωντανά και είναι εύκολο να στοιχηματίσεις σε αυτά”.

Η Interwetten, φυσικά, δεν είναι η μόνη στοιχηματική εταιρία που είδε τα έσοδά της από τα eSports να αυξάνονται σε τεράστιο βαθμό. Η προτίμηση που δείχνουν πολλοί παίχτες του στοιχήματος στα eSports ανάγκασε πολλές ιστοσελίδες στοιχήματος που δεν είχαν παράδοση στον συγκεκριμένο τομέα να ενισχύσουν τις υπηρεσίες τους στα eSports (μέσα σε αυτές είναι και η Interwetten).

Ωστόσο, ο CEO της Interwetten πιστεύει ότι η τόσο μεγάλη άνοδος των eSports είναι αναγκαία και προσωρινή. Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι μόλις επιστρέψουν τα παραδοσιακά αθλήματα, οι παίχτες θα θέλουν να στοιχηματίσουν κυρίως σε αυτά και θα αφήσουν πίσω τους τα eSports. Μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, θα υπάρξει μια αύξηση και πολλοί παίχτες θα συνεχίσουν να στοιχηματίζουν στα eSports, αλλά αν με ρωτάτε, δεν πιστεύω ότι τα έσοδά τους θα παραμείνουν τόσο υψηλά”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.