Συνεργασία Sportradar με το Champions League στο χόκεϊ επί πάγου

Η εταιρία δεδομένων και στατιστικών Sportradar ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη διοργανώτρια του Champions League στο χόκεϊ επί πάγου και θα προσφέρει στο εξής τις υπηρεσίες της, οι οποίες δεν εξαντλούνται στον ενημερωτικό τομέα, αλλά επεκτείνονται και σε αυτόν την αξιοπιστίας.

Αναλυτικότερα, η Sportradar θα προσφέρει την τεχνογνωσία της στη μάχη της διοργάνωσης κατά της στοιχηματικής απάτης και των προσπαθειών χειραγώγησης αποτελεσμάτων στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση χόκεϊ επί πάγου.

 

Συνεργασία κατά της απάτης και της χειραγώγησης

Σύμφωνα με τους όρους της συνεργασίας που έχει ήδη ξεκινήσει, η Sportradar θα αξιοποιήσει την τεχνολογία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, προκειμένου να εντοπίζει και να καταγγέλλει ύποπτα αποτελέσματα στους αγώνες του Champions League. Η διαδικασία αυτή συντελείται μέσω της σύγκρισης αποδόσεων και στοιχημάτων, οπότε, στην περίπτωση που εντοπίζονται ύποπτα στοιχήματα σε απροσδόκητα αποτελέσματα, οι αγώνες θα χαρακτηρίζονται ύποπτοι και οι αρμόδιοι θα ενημερώνονται.

Η Sportradar προσφέρει τέτοιου είδους υπηρεσίες σε κορυφαίες διοργανώσεις της Ευρώπης, αλλά και του κόσμου, σε διαφορετικά αθλήματα, και οι μέθοδοί της είναι αποτελεσματικοί στον τομέα του εντοπισμού παράνομων πράξεων. Ειδικά στον τομέα του χόκεϊ επί πάγου, αυτή είναι η τέταρτη συνεργασία της, αφού έχουν προηγηθεί η Ice Hockey Federation, η γερμανική Deutsche Eishockey Liga και το αμερικανικό NHL.

 

“Θέλαμε να συνεργαστούμε με τον καλύτερο”

Kατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της συνεργασίας της Sportradar με το Champions League, ο CEO του τελευταίου, Martin Baumann, δήλωσε σχετικά: “Οι φίλαθλοι απαιτούν σκληρό, αλλά δίκαιο ανταγωνισμό και αυτό δε μπορεί να συμβεί χωρίς ακεραιότητα στο άθλημα. Καθώς αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με κάποιον στον συγκεκριμένο τομέα, θέλαμε ξεκάθαρα να συνεργαστούμε με τον καλύτερο. Και ο δρόμος μας οδήγησε στην Sportradar και στις υπηρεσίες που προσφέρει στον τομέα της ακεραιότητας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέρνουμε την Sportradar στην οικογένεια του Champions League και το γεγονός ότι έχουμε στη διάθεσή μας τη βοήθεια και τις γνώσεις τους μας φέρνει μεγάλη αισιοδοξία”.

Να σας θυμίσουμε πως στις αρχές του 2018 η Sportradar ανακοίνωσε τρεις νέες συνεργασίες με την PDC (Professional Darts Corporation) στα βελάκια και τις AFC (Asian Football Confederation) και BFU (Bulgarian Football Union) στο ποδόσφαιρο.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.