Δεκτές οι κάρτες και τα τραπεζικά εμβάσματα στη Statusbet

Όσοι παίχτες διατηρούν λογαριασμό και επιθυμούν να προχωρήσουν σε επαναφόρτισή του έχουν πλέον τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την απαραίτητη αυτή διαδικασία (χωρίς νέες καταθέσεις, άλλωστε, δε θα έχουν χρήματα για να στοιχηματίσουν σε ένα από τα γεγονότα που καλύπτει η ιστοσελίδα) μέσω δύο εκ των δημοφιλέστερων μεθόδων.

 

Μιλάμε για τις καταθέσεις μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω τραπεζικού εμβάσματος, οι οποίες δεν ήταν διαθέσιμες έως πρόσφατα στην εταιρία στοιχήματος Statusbet, εξαιτίας των περιορισμών που έχουν θέσει τα capital controls.

 

Χάρη σε μέτρα που έλαβε η Statusbet, λοιπόν, τα μέλη της που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια νέα κατάθεση μπορούν ξανά να χρησιμοποιήσουν την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα. Η διαδικασία παραμένει ίδια και οι περιορισμοί έχουν αρθεί, με αποτέλεσμα να είναι διαθέσιμες καταθέσεις κάθε ποσού.

 

Αντίστοιχα, και όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν καταθέσεις μέσω τραπεζικού εμβάσματος έχουν πλέον τη δυνατότητα να επαναφορτίζουν τον λογαριασμό τους στη Statusbet. Και σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν τις συνήθειες τους - το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επισκεφτούν ένα υποκατάστημα τράπεζας ή να πραγματοποιήσουν τη συναλλαγή μέσω της υπηρεσίας web banking και να κάνουν μερικές ημέρες υπομονή, έως ότου να ολοκληρωθεί.

 

Στην περίπτωση του τραπεζικού εμβάσματος, όμως, ισχύει ένας περιορισμός. Σύμφωνα με τη νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, η οποία απελευθέρωσε σε κάποιο βαθμό τις μεταφορές χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελλάδας σε αντίστοιχους του εξωτερικού, το όριο για κάθε παίχτη είναι στα 500 ευρώ το μήνα.

 

Με περιορισμούς ή χωρίς περιορισμούς τα μέλη της Statusbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα,είναι ξανά σε θέση να χρησιμοποιήσουν είτε τη μέθοδο της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας είτε αυτή του τραπεζικού εμβάσματος, προκειμένου να μεταφέρουν χρήματα στους λογαριασμούς τους και έπειτα να τα στοιχηματίσουν στους αγώνες της επιλογής τους.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Statusbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Statusbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.