Εξαπλασιάστηκε η συμμετοχή στα online τυχερά παιχνίδια του Ηνωμένου Βασιλείου στην πανδημία

Μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο του Bristol, σχετικά με τις συνήθειες των Άγγλων παιχτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας, έδειξε ότι τα online τυχερά παιχνίδια αναπλήρωσαν και με το παραπάνω τα κενά που δημιουργήθηκαν στον επίγειο τομέα (εξαιτίας των lockdown και των περιοριστικών μέτρων) τους τελευταίους μήνες. Η έρευνα έδειξε, μάλιστα, ότι η συμμετοχή στα online τυχερά παιχνίδια εξαπλασιάστηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου!

Η έρευνα δεν αφορούσε ανθρώπους που είχαν τις πρώτες επαφές τους με τον κλάδο μέσω των online τυχερών παιχνιδιών, αλλά ήδη τακτικούς παίχτες που αποφάσισαν να καταφύγουν στα online τυχερά παιχνίδια, προκειμένου να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε με το κλείσιμο του επίγειου τομέα.

 

Τα συμπεράσματα της νέας έρευνας

Η έρευνα του Πανεπιστημίου του Bristol δημοσιεύθηκε στο αγγλικό Journal of Gambling Studies και ήταν αφιερωμένη στις συνήθειες των παιχτών τυχερών παιχνιδιών κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Όπως δείχνουν οι απαντήσεις των τακτικών παιχτών που συμμετείχαν στην έρευνα, η συμμετοχή σε online τυχερά παιχνίδια αυξήθηκε σημαντικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πολύ περισσότερο κατά τη διάρκεια των lockdown. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η συμμετοχή στα online τυχερά παιχνίδια σχεδόν εξαπλασιάστηκε, κυρίως από παίχτες που δε μπορούσαν να επισκεφτούν κάποιο στοιχηματικό πρακτορείο, κάποιο επίγειο καζίνο ή κάποια αίθουσα bingo.

Παράλληλα, όμως, η έρευνα έδειξε ότι οι περισσότεροι παίχτες συμμετείχαν λιγότερο σε τυχερά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του lockdown. Οι πιο περιστασιακοί παίχτες, ωστόσο, είχαν τις διπλάσιες πιθανότητες να αυξήσουν τη συμμετοχή τους σε online τυχερά παιχνίδια. Τέλος, περισσότερες πιθανότητες να συμμετάσχουν σε online τυχερά παιχνίδια είχαν όσοι αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα και πριν την πανδημία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.