Την προστασία της Indian Premier League στο κρίκετ ανέλαβε η Sportradar

H Sportradar, η εταιρεία που έχει γίνει γνωστή για τις υπηρεσίες της στον τομέα της διανομής στατιστικών, αλλά και στον τομέα καταπολέμησης της χειραγώγησης αγώνων, ανακοίνωσε μια νέα συμφωνία, η οποία την επιφορτίζει με το καθήκον της εποπτείας των αγώνων της Indian Premier League στο κρίκετ. Η νέα συμφωνία πραγματοποιήθηκε με την BCCI (Board of Control for Cricket in India) και ξεκινά μια στενή συνεργασία με τους αρμόδιους, προκειμένου να εκλείψουν τα φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικότερα, η Sportradar θα συνεργάζεται με τη μονάδα καταπολέμησης της διαφθοράς που συντηρεί η BCCI και, μέσω των υπερσύγχρονων λογισμικών της θα προσπαθεί να εντοπίζει ύποπτους αγώνες στην IPL.

 

Tα νέα καθήκοντα της Sportradar

Η νέα συμφωνία προβλέπει ότι η Sportradar θα ελέγχει τους αγώνες της IPL, προκειμένου να εντοπίζει ύποπτα περιστατικά στοιχηματισμού. Η διαδικασία αυτή είναι εύκολη για την Sportradar, που διαθέτει υπερσύγχρονα λογισμικά και τεχνολογίες ΑΙ, προκειμένου να εντοπίζει τέτοιου είδους ύποπτα στοιχήματα. Στην περίπτωση που θα εντοπίζει κάποιο τέτοιο περιστατικό, θα ειδοποιεί άμεσα την BCCI, η οποία θα ξεκινά τις απαραίτητες έρευνες.

Παράλληλα, η συμφωνία προβλέπει ότι η BCCI θα έχει πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα που θα εξασφαλίζει η Sportradar από τους αγώνες της IPL. Ανά πάσα στιγμή, λοιπόν, θα μπορεί να χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα στις έρευνές της και να τα συγκρίνει με δικά της ευρήματα.

Η συμφωνία, τέλος, αφορά σε όλους τους αγώνες της IPL που θα διεξαχθούν στην επόμενη σεζόν, η οποία ξεκινά από τις 19 Σεπτεμβρίου. Και η συμβολή της Sportradar θα είναι μεγάλη, καθώς οι αρμόδιοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα με στημένους αγώνες και χειραγώγηση αποτελεσμάτων για στοιχηματικούς σκοπούς, όχι μόνο στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό της χώρας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.