Στην αλλαγή της… στοιχηματικής πραγματικότητας επενδύει η Kindred

Η στοιχηματική εταιρεία Kindred, ιδιοκτήτρια της Unibet (αλλά και των Stan James και 32Bet μεταξύ άλλων) επενδύει σε ολοκαίνουργιες τεχνολογίες, με σκοπό να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι παίχτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα της στο στοίχημα και σε άλλα τυχερά παιχνίδια. Η εταιρεία συνεργάζεται με την Zappar, μια εταιρεία που ειδικεύεται στις τεχνολογίες της εικονικής και της επαυξημένης πραγματικότητας (virtual & augmented reality).

Σκοπός των υπευθύνων της εταιρείας στοιχημάτων είναι να εξερευνήσουν τις προοπτικές που μπορεί να έχει η υιοθέτηση τεχνολογιών VR και AR στον τομέα του online στοιχήματος.

 

Με το βλέμμα στο στοίχημα του μέλλοντος

Η εταιρεία Zappar συνεργάζεται με το… φουτουριστικό τμήμα της Kindred, την Kindred Futures, προκειμένου να δημιουργήσουν μια νέα τεχνολογία που θα αλλάξει τον τρόπο που οι παίχτες ενημερώνονται για τα στατιστικά, τα νέα και τις εξελίξεις στους αγώνες των αθλημάτων που τους ενδιαφέρουν.

Οι δύο πλευρές, μάλιστα, έχουν ήδη φτιάξει κάποια πρωτότυπα τέτοιων τεχνολογιών, τα οποία βασίζονται σε κορυφαίους αγώνες της προηγούμενης σεζόν, όπως ο τελικός του Champions League και ο αγώνας κρίκετ ανάμεσα σε Νότια Αφρική και Αγγλία.

 

“Ένα εκπληκτικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση”

O Will Mace, επικεφαλής της Kindred Futures, σχολίασε τη νέα συνεργασία με την Zappar: “Η Kindred Futures ήταν πάντα δεσμευμένη στο να αναζητά τις πιο ενδιαφέρουσες και πρωτοπόρες εταιρείες, προκειμένου να εξερευνήσει το μέλλον του στοιχήματος. Στη μεγαλύτερη στοιχηματική ιστοσελίδα μας, τη Unibet, υποστηρίζουμε ότι η τύχη δεν είναι σύμπτωση και αυτή η εξερεύνηση που πραγματοποιούμε με την Zappar επιτρέπει στους παίχτες να ανακαλύψουν και να αλληλοεπιδράσουν με στατιστικά με μοναδικό τρόπο. Θέλουμε με πάθος να εξασφαλίσουμε ότι το κοινό μας έχει αρκετά στοιχεία στη διάθεσή τους, προκειμένου να τοποθετούν τα καλύτερα στοιχήματα και νομίζουμε πως η συνεργασία μας με τη Zappar είναι ένα εκπληκτικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.