Δωρεάν μοιράζει τα παιχνίδια της σε στοιχηματικές ιστοσελίδες η εταιρεία NSoft

Η εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού NSoft ανακοίνωσε μια μεγάλη προσφορά για τις εταιρείες στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ανακοινωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο, εξαιτίας του κορωναϊού. Οι υπεύθυνοι της ανερχόμενης βοσνιακής εταιρείας ανακοίνωσαν πως θα προσφέρουν προσωρινά δωρεάν τα παιχνίδια της σε όσες εταιρείες λειτουργούσαν έως σήμερα αποκλειστικά στον επίγειο τομέα και αναγκάζονται τώρα να επικεντρωθούν στον online.

Με άλλα λόγια, η NSoft θα προσφέρει χωρίς κόστος τα παιχνίδια της σε ιστοσελίδες που θα ανοίξουν όσες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών έχουν αναγκαστεί να κλείσουν τα καταστήματά τους και να ανοίξουν ιστοσελίδες, επωμιζόμενες ένα τεράστιο κόστος σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

Η προσφορά της NSoft για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Η NSoft είναι γνωστή για μια σειρά από virtual sports που προσφέρει στους πελάτες της. Τα virtual sports είναι μια σειρά αθλητικών γεγονότων (σε ποδόσφαιρο, τένις, μπάσκετ και άλλα αθλήματα) που διεξάγονται εικονικά, με βάση πραγματικά στατιστικά. Μέσω αυτών, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε αγώνες των αγαπημένων τους αθλημάτων, ακόμη και αυτή την εποχή, που όλες οι κορυφαίες διοργανώσεις έχουν αναβληθεί.

Παράλληλα, η NSoft προσφέρει και μια σειρά τυχερών παιχνιδιών που βασίζονται σε κληρώσεις. Για παράδειγμα, προσφέρει κάποιες παραλλαγές του Keno και των λοταριών. Και τα παιχνίδια αυτά είναι ιδανικά αυτή την εποχή, που η αγωνιστική δράση είναι περιορισμένη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, λοιπόν, η NSoft θα προσφέρει δωρεάν τα παραπάνω παιχνίδια στις εταιρείες εκείνες που έχουν αναγκαστεί να λειτουργήσουν αποκλειστικά online, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων. Και το δωρεάν σημαίνει ότι οι εταιρείες δε θα κληθούν να πληρώσουν το παραμικρό ευρώ, για την απόκτηση και την προσαρμογή των παιχνιδιών, τη μηνιαία συνδρομή και τις προμήθειες επί των εσόδων τους. Η προσφορά, τέλος, θα διαρκέσει για δύο μήνες, από την 1η Απριλίου έως την 1η Ιουνίου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.