Νέο επιχειρησιακό τμήμα της εταιρίας στοιχημάτων Bet365 στο Manchester

H εταιρία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει τις επιχειρήσεις της στο Manchester του Ηνωμένου Βασιλείου, ανοίγοντας εκεί το ολοκαίνουργιο τμήμα της, που θα ασχολείται με το συντονισμό των τμημάτων εφαρμογών και υποδομών. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο τμήμα DevOPs, το οποίο θα έχει σκοπό να φέρνει σε επαφή τους επικεφαλής των παραπάνω τμημάτων, αλλά και τους υπεύθυνους των νέων projects, προκειμένου να λειτουργούν με μεγαλύτερη αρμονία και να βελτιώνουν τους χρόνους, αλλά και τα αποτελέσματα.

Το νέο τμήμα, τέλος, θα λειτουργήσει στα γραφεία που διατηρεί η Bet365 στο Manchester, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της στη συγκεκριμένη πόλη.

 

Το νέο τμήμα DevOPs της Bet365

Ο ρόλος ενός τμήματος DevOPs είναι να συντονίζει το τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών (development) με αυτό των υποδομών (operations), πετυχαίνοντας έτσι την πιο αρμονική συνεργασία δύο εκ των σημαντικότερων τομέων των ψηφιακών επιχειρήσεων της Bet365. Το νέο τμήμα θα εδρεύει στα γραφεία που ήδη διατηρεί η Bet365 στο Manchester και επικεφαλής του θα είναι ο Warren Hughes, ο επικεφαλής ανάπτυξης συστημάτων της στοιχηματικής εταιρίας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, το νέο τμήμα θα αποτελείται από 70 μηχανικούς, οι οποίοι θα έχουν παρουσία στα κεντρικά γραφεία της Bet365 στο Stoke και στα νέα γραφεία στο Warren Hughes. Οι μηχανικοί αυτοί θα φροντίζουν για την βελτίωση των νέων υπηρεσιών της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Bet365, για την καλύτερη συντήρηση των λογισμικών της, καθώς και για την αποτελεσματικότερη προστασία των συστημάτων της.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.