Νέοι όροι για τους ανενεργούς λογαριασμούς στην στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 προχώρησε σε μια ανανέωση του συνόλου των όρων και των προϋποθέσεων για τα μέλη της που διατηρούν λογαριασμούς και στοιχηματίζουν σε διάφορα αθλήματα και ανακοινώνει πως έχουν αλλάξει κάποια πράγματα, ειδικά στον τομέα των ανενεργών λογαριασμών.

Οι νέοι όροι για τα μέλη της Bet365, μάλιστα, προβλέπουν ότι οι κάτοχοι ανενεργών λογαριασμών θα καλούνται να πληρώνουν ένα μικρό τέλος ή θα βλέπουν τους λογαριασμούς τους να κλείνουν, μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

 

“Ξεκαθάρισμα” ανενεργών λογαριασμών από τη Bet365

Αναλυτικότερα, οι νέοι όροι χρήσης των υπηρεσιών της εταιρίας στοιχημάτων Bet365 προβλέπουν κάποιες σημαντικές αλλαγές για τους ανενεργούς λογαριασμούς. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι μετά το πέρας 365 ημερών που ένας λογαριασμός παραμένει ανενεργός, ο κάτοχός του θα ενημερώνεται, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες κινήσεις. Στην περίπτωση που ο παίχτης δεν δραστηριοποιηθεί, τότε οι υπεύθυνοι θα διατηρούν ένα τέλος 2 ευρώ (ή 5% από το υπόλοιπο του λογαριασμού) κάθε μήνα που θα παραμένει ανενεργός. Αντίστοιχα, στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο υπόλοιπο χρημάτων, ο λογαριασμός θα κλείνει, μετά από ειδοποίηση.

Η Bet365, τέλος, ξεκαθαρίζει ότι ανενεργός λογαριασμός θεωρείται εκείνος που, κατά τη διάρκεια 365 ημερών δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε για την κατάθεση νέων χρημάτων ούτε για την τοποθέτηση νέων στοιχημάτων. Και, αν ένας λογαριασμός κλείσει λόγω αδράνειας, τότε ο ιδιοκτήτης του μπορεί να αιτηθεί την επανενεργοποίησή του και να πραγματοποιήσει ένα από τα παραπάνω, για να μπορέσει να τον χρησιμοποιήσει ξανά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.