10Βet: Μεταφορά λογαριασμών στην Betrally

Η 10Βet έχει αποτελέσει εδώ και αρκετά χρόνια μία από τις δημοφιλέστερες εταιρίες στοιχημάτων του διαδικτύου, έχοντας συγκεντρώσει χιλιάδες μέλη που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις και σε δεκάδες άλλα αθλήματα που καλύπτει. Οι παίχτες αυτοί, όμως, ενημερώθηκαν πρόσφατα πως οι λογαριασμοί τους στην 10Βet θα απενεργοποιηθούν και πως θα μεταφερθούν στην ιστοσελίδα Betrally.

 

Αναλυτικότερα, στην ενημέρωση προχώρησε η ιδιοκτήτρια εταιρεία και των δύο ιστοσελίδων, Comfortlink N.V.. Η εταιρεία ανακοίνωσε τις αλλαγές και τη μεταφορά των λογαριασμών από τη μία ιστοσελίδα στην άλλη, ενώ παράλληλα διαβεβαίωσε πως οι υπηρεσίες που έχουν συνηθίσει τα μέλη της 10Bet είναι εξίσου ποιοτικές και στη Betrally.

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβαν τα μέλη της 10Bet, λοιπόν, οι λογαριασμοί τους μεταφέρθηκαν στη Betrally στις 10 Αυγούστου. Τα ποσά που περιείχαν, μάλιστα, μεταφέρθηκαν επίσης στο ακέραιο, ενώ στη διάθεσή τους παραμένουν και όσα μπόνους ή δωρεάν στοιχήματα είχαν εξασφαλίσει. Ακόμη και όσοι δεν είχαν προλάβει να απελευθερώσουν το bonus πριν τη μεταφορά, μπορούν να συνεχίσουν τη διαδικασία τζιραρίσματος στην Betrally. Όσοι, τέλος, είχαν τοποθετήσει κάποιο μακροχρόνιο στοίχημα θα συνεχίσουν να ελπίζουν σε θετική έκβασή του, όντας πλέον μέλη της Betrally.

 

Κάθε μέλος της 10Βet, βέβαια, είχε και την επιλογή να μη συμφωνήσει στη μεταφορά του λογαριασμού του στη Betrally. Σε αυτή την περίπτωση, δεν είχε παρά να επικοινωνήσει με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της ιστοσελίδας και να ζητήσει κλείσιμο του λογαριασμού του και είσπραξή του υπολοίπου του. Όσοι, όμως, αποφάσισαν να συνεχίσουν μέσω της Betrally θα έχουν στη διάθεσή τους τις ίδιες επιλογές σε αθλήματα, διοργανώσεις και τύπους στοιχηματισμού.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 10bet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 10bet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.