Νέες μεθόδους ασφαλείας αναπτύσσει η William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill έχει ξεκινήσει την ενίσχυση της ασφάλειας της ιστοσελίδας της, λανσάροντας νέες τεχνικές μηχανικής μάθησης, προκειμένου να εμποδίσει τις απειλές κυβερνοεπιθέσεων. Σύμφωνα με τον Finbarr Joy, επικεφαλής του τομέα τεχνολογίας της William Hill, θα χρησιμοποιηθούν αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης, οι οποίοι θα βοηθούν τα λογισμικά ασφαλείας να εντοπίζουν ευκολότερα ασυνήθιστες συμπεριφορές.

 

Οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης (πρόκειται για ένα πεδίο της επιστήμης των υπολογιστών που επικεντρώνει στο να επιτρέπει στα λογισμικά να μαθαίνουν από τα δεδομένα που επεξεργάζονται και να είναι σε θέση να προχωρούν σε προβλέψεις) θα είναι σε θέση να εντοπίζουν ευκολότερα από το ανθρώπινο μάτι τις ασυνήθιστες συμπεριφορές που αποτελούν προάγγελο μιας επίθεσης στην ιστοσελίδα της William Hill.

 

Ουσιαστικά, λοιπόν, οι νέες τεχνολογίες που θα χρησιμοποιήσει η William Hill δε θα αντιδρούν απλά στις κυβερνοεπιθέσεις, αλλά θα προετοιμάζονται για αυτές, εντοπίζοντας άμεσα οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση. Οι αλγόριθμοι μηχανικής μάθησης θα έχουν “εκπαιδευτεί” στις συνηθισμένες συμπεριφορές και θα εντοπίζουν άμεσα οποιαδήποτε παραφωνία που ενδεχομένως σημαίνει πως κάποιος προσπαθεί να εισβάλλει στην ιστοσελίδα και να υποκλέψει πολύτιμα στοιχεία.

Η William Hill είναι από τις πρώτες εταιρίες στοιχημάτων που λειτούργησε διαδικτυακά και δίκαια θεωρείται και από τις αξιόπιστες.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.