Ο Stoiximan συγχαίρει τις εθνικές ομάδες πόλο

Οι εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, κατακτώντας την 3η και 6η θέση αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες είχαν στο πλευρό τους την στήριξη όλων των Ελλήνων, αλλά και του Stoiximan, της εταιρείας του online στοιχήματος που έχει αναλάβει το ρόλο του μεγάλου χορηγού τους.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, ως μεγάλος χορηγός της εθνικής ομάδας ανδρών και γυναικών στο πόλο, συνεχάρη τους αθλητές, για τις επιτυχίες τους και για την ανάδειξη της χώρας μας και σε αυτό το άθλημα. Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

"Ο Stoiximan.gr θέλει να συγχαρεί την Εθνική μας ομάδα πόλο για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν. Οι Έλληνες διεθνείς ολοκλήρωσαν τις καταπληκτικές εμφανίσεις τους στο τουρνουά, επικρατώντας της Ιταλίας με 11-9 στα πέναλτι, στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο την 3 θέση στον κόσμο και μαζί την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

 

Πρόκειται για το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής ομάδας ανδρών σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά από εκείνο του 2005. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και ήθος έχει γίνει μία από τις πιο αγαπημένες ομάδες όλων των Ελλήνων.

 

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει επίσης η μεγάλη προσπάθεια και 6 θέση της Εθνικής πόλο των γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν. Η ελληνική ομάδα επιβεβαίωσε σε ακόμη μία κορυφαία διοργάνωση ότι βρίσκεται στην ελίτ του αθλήματος. Ευχαριστούμε που μας κάνετε υπερήφανους".

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.