Συνεχίζει στο πλευρό των Nascar η Sportradar

Η Sportradar, η εταιρεία που φροντίζει για τη διανομή στατιστικών και εικόνων, αλλά και για τη διαφύλαξη της ακεραιότητας δεκάδων διοργανώσεων ανά τον κόσμο, ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη συνεργασία της με το αμερικανικό πρωτάθλημα μηχανοκίνητου αθλητισμού των Nascar. Η νέα συμφωνία εκτείνεται στα επόμενα χρόνια και αποτελεί ανανέωση της προηγούμενης ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, μάλιστα, η Sportradar δε θα προσφέρει μόνο υπηρεσίες διανομής στατιστικών και εικόνων από τα Nascar, αλλά θα ελέγχει και θα εποπτεύει στοιχηματικά μοτίβα που κρίνονται ύποπτα.

 

Οι δύο τομείς της συνεργασίας ανάμεσα σε Sportradar και Nascar

Αρχικά, η νέα συμφωνία ορίζει ότι η Sportradar θα συνεχίσει να διανέμει τα επίσημα στατιστικά στοιχεία και τις επίσημες εικόνες των αγώνων Nascar στις στοιχηματικές εταιρείες που συνεργάζονται μαζί της. Αυτό σημαίνει ότι οι εταιρείες στοιχήματος που συνεργάζονται με τη Sportradar θα μπορούν να μεταδίδουν στατιστικά και δεδομένα κατά τη διάρκεια των αγώνων, ενώ παράλληλα θα έχουν και τη δυνατότητα να μεταδίδουν ζωντανά τη δράση μέσω live streaming.

To δεύτερο σκέλος της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ενισχύσει την αξιοπιστία των αγώνων και των αποτελεσμάτων των Nascar. Το ειδικό λογισμικό της Sportradar θα ελέγχει για περιπτώσεις ύποπτου στοιχηματισμού και θα ενημερώνει τους υπεύθυνους, αλλά και τις αρμόδιες Αρχές, σε περίπτωση που εντοπίζει ύποπτα περιστατικά. Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται στα Nascar από τον περασμένο Δεκέμβριο και αφορά σε στοιχήματα που τοποθετούνται, όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός των ΗΠΑ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.