“Ναυαγεί” η συγχώνευση της William Hill με την Amaya

Παρά το γεγονός ότι η William Hill ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα πως βρίσκεται εδώ και μήνες σε συζητήσεις με την Amaya, προκειμένου οι δύο στοιχηματικές εταιρίες να συγχωνευθούν και να σχηματίσουν ένα νέο κολοσσό του στοιχήματος και των online τυχερών παιχνιδιών, κάποιοι από τους μετόχους της William Hill έθεσαν πρόσφατα τα πρώτα εμπόδια.

 

Αναλυτικότερα, η εταιρεία Parvus Asset Management, η οποία κατέχει το μεγαλύτερο ατομικό μερίδιο του μετοχικού κεφαλαίου της William Hill, ανέφερε μέσω εκπροσώπου της πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να εμποδίσει τη συμφωνία. Η Parvus, κάτοχος του 14,3% των μετοχών της εταιρείας του online στοιχήματος, θεωρεί, σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της, ότι η πιθανότητα συγχώνευσης των δύο εταιρειών έχει ελάχιστη στρατηγική αξία και θα καταστρέψει την αξία των μετοχών. Παράλληλα, καλεί τους υπεύθυνους να σταματήσουν να σπαταλούν χρόνο και να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

 

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε: “Δεδομένων των στοιχείων στρατηγικής και των πιθανών συνεργασιών που μπορούμε να ξεκινήσουμε, έχουμε την ευθύνη να εκτιμήσουμε πλήρως την κατάσταση, ωστόσο, είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα, όσο συνεχίζονται οι επαφές. Το ΔΣ δεν πρόκειται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή, αν δε μείνει απόλυτα ικανοποιημένο και δεν σιγουρευτεί πως εξασφαλίζει το συμφέρον όλων των μετόχων”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.