Τον αποκλειστικό έλεγχο της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan απέκτησε ο ΟΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ ανακοίνωσε ότι διατηρεί πλέον τον αποκλειστικό έλεγχο της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan, μετά και την τελική έγκριση που έλαβε από τις αρμόδιες Αρχές σε Ελλάδα και Κύπρο. Ο ΟΠΑΠ διατηρεί το 84,49% της εταιρείας SMGC, διαχειρίστριας του Stoiximan, και μετά την τελική έγκριση αποκτά τον αποκλειστικό έλεγχο και ένα τεράστιο κομμάτι της πίτας της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών γενικότερα.

Άλλωστε, ο Stoiximan αποτελεί τη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα στοιχήματος στην ελληνική αγορά, με αποτέλεσμα ο ΟΠΑΠ να αποκτά ένα τεράστιο προβάδισμα, εν όψει και της αναδιάρθρωσής της, με το νέο νόμο για τα online τυχερά παιχνίδια. Ο νέος νόμος θα φέρει και νέους παίχτες στην αγορά, αλλά το πλεονέκτημα που χαρίζει ο Stoiximan στον ΟΠΑΠ είναι ανεκτίμητο.

 

Η ανακοίνωση του ΟΠΑΠ για τον έλεγχο του Stoiximan

Ο ΟΠΑΠ ανέμενε την τυπική έγκριση των επιτροπών ανταγωνισμού της Ελλάδας και της Κύπρου και αυτή ήρθε πριν μερικές ημέρες, στις 27 Απριλίου. Μόλις έλαβε την έγκριση, ο ΟΠΑΠ εξασφάλισε τον αποκλειστικό έλεγχο της εταιρείας SMGC και, κατ’ επέκταση, του Stoiximan. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “H ΟΠΑΠ ΑΕ, σε συνέχεια συμφωνητικού που καταρτίστηκε αναφορικά με σχετικές τροποποιήσεις στα εταιρικά έγγραφα των νομικών προσώπων που ελέγχουν ή/και λειτουργούν, άμεσα ή έμμεσα, την επιχειρηματική δραστηριότητα του Ομίλου Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο (στο εξής "SMGC"), απέκτησε, μέσω της OPAP Investment Limited, αποκλειστικό έλεγχο επί της SMGC, στην οποία κατέχει μερίδιο 84,49%”.

H απόκτηση του Stoiximan αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για την ΟΠΑΠ, η οποία διατηρεί το μονοπώλιο του επίγειου στοιχήματος, αλλά δεν είχε καταφέρει μέχρι στιγμής να εξασφαλίσει ικανοποιητικό μερίδιο της online αγοράς. Από τη στιγμή, όμως, που η δημοφιλέστερη στοιχηματική ιστοσελίδα της ελληνικής αγοράς βρίσκεται στα χέρια της, αποκτά ένα σημαντικό πλεονέκτημα, το οποίο θα αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη αξία, μόλις η αγορά online τυχερών παιχνιδιών αναδιαρθρωθεί. Άλλωστε, ο Stoiximan παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Κύπρο, και αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τον ΟΠΑΠ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.