Στη Unibet το online τμήμα της Stan James

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet απέκτησε το online τμήμα της ανταγωνίστριας Stan James, υπογράφοντας τη σχετική συμφωνία πριν μερικές ημέρες. Η συγκεκριμένη συμφωνία μεταφέρει στη Unibet τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των ιστοσελίδων της Stan James, αλλά όχι και το επίγειο δίκτυο πρακτορείων της εταιρείας που εκτείνεται σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο πλευρών, η συναλλαγή είναι σύμφωνη με τους σχετικούς νόμους του Ηνωμένου Βασιλείου και αναμένεται να ολοκληρωθεί προς το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2015. Επιπλέον, η αξία της συναλλαγής αγγίζει τα 27 εκατομμύρια ευρώ και η Unibet θα πληρώσει το ποσό αυτό στη Stan James με μετρητά.

 

Όσον αφορά στους υπαλλήλους που απασχολούνταν έως σήμερα στο online τμήμα της Stan James, αυτοί δεν κινδυνεύουν. Οι 150 περίπου υπάλληλοι της Stan James στα γραφεία της στο Γιβραλτάρ θα παραμείνουν στις θέσεις τους και θα απορροφηθούν από τη Unibet.

 

Η απόκτηση του τμήματος του online στοιχήματος της Stan James, τέλος, θα ενισχύσει σημαντικά τη θέση της Unibet σε μια από τις πλέον κερδοφόρες αγορές του κόσμου: την αγγλική. Η Stan James, άλλωστε, διαθέτει αυτή τη στιγμή 84.266 ενεργά μέλη στην ιστοσελίδα της, τα οποία της απέφεραν κέρδη 15 εκατομμυρίων ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2015.

 

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, τέλος, ο Henrik Tjärnström, CEO της Unibet, δήλωσε: «Αναζητούσαμε εδώ και καιρό τρόπους ενίσχυσης της παρουσίας μας στην online αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Stan James είναι μια από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες online στοιχήματος στην αγορά, με ισχυρή παρουσία στις ιπποδρομίες και σε άλλα βρετανικά αθλήματα». Συμπλήρωσε, μάλιστα, πως σύντομα θα πραγματοποιηθούν βελτιώσεις στα online προϊόντα της Stan James, όπως live streaming αγώνων.

 

Αντίστοιχα, ο Denis Kelly, CEO της Stan James Online, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που αποτελούμε μέλος του ευρύτερου ομίλου της Unibet. Σε συνδυασμό με την εμπειρία και τις ικανότητες της Unibet στο μάρκετινγκ και στον οικονομικό τομέα, οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει η Stan James στο στοίχημα θα αυξήσουν σημαντικά το μερίδιό μας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου».

Η Unibet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν παιχνίδια καζίνο ,πόκερ ,και άλλα πολλά!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.