Επίσημα η συγχώνευση 888 και Bwin

Η 888 είναι τελικά η στοιχηματική εταιρεία που κατόρθωσε να εξαγοράσει τη Bwin. Οι δύο εταιρείες θα συγχωνευθούν, δημιουργώντας έναν κολοσσό του online στοιχήματος, των παιχνιδιών του καζίνο και του πόκερ.

 

Οι φήμες για την εξαγορά της Bwin ξεκίνησαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον περασμένο Μάιο, όταν έγιναν γνωστές προσφορές εκ μέρους των GVC Holdings (ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων, της Sportingbet) και William Hill. Ο όμιλος 888 μπήκε αργότερα στο παιχνίδι, αλλά ήταν αυτός που κατόρθωσε να εξαγοράσει τη Bwin.

 

Η συγχώνευση των δύο εταιρειών θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2016 και η κοινή τους δράση θα φέρει μείωση του κόστους λειτουργίας κατά 64 περίπου εκατομμύρια ευρώ, έως και το 2018. Ωστόσο, οι δύο πλευρές δεν έχουν ακόμη ανακοινώσει πολλές λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας και τη δομή της νέας εταιρείας.

 

Αυτά που γνωρίζουμε είναι πως οι μέτοχοι της Bwin θα παραμείνουν ιδιοκτήτες του 48,9% της νέας εταιρείας και πως θα πραγματοποιηθούν κάποιες μετακινήσεις στελεχών. Αναλυτικότερα, οι Liz Catchpole (ανεξάρτητη μη εκτελεστική διευθύντρια) και Martin Weigold (οικονομικός διευθυντής) της Bwin θα μεταφερθούν στο διοικητικό συμβούλιο της 888, ως μη εκτελεστικοί διευθυντές.  Παράλληλα, ο τρέχων CEO της Bwin, Norbert Teufelberger, θα διατηρήσει συμβουλευτικό ρόλο στο νέο διοικητικό σχήμα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.