Νέο κολοσσό του στοιχήματος θα δημιουργήσουν οι Flutter Entertainment και Stars Group!

Η Flutter Entertainment (πρώην Paddy Power BetFair) ανακοίνωσε πως κατέληξε σε συμφωνία συγχώνευσης με την εταιρεία Stars Group και πως οι δυο τους σκοπεύουν να δημιουργήσουν την μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία στον κόσμο! Η ιδιοκτήτρια των Paddy Power, BetFair και Fanduel, μεταξύ άλλων θα συγχωνευθεί με την ιδιοκτήτρια των SkyBet και Pokerstars, με σκοπό να επεκτείνουν την παγκόσμια παρουσία τους και να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό.

Οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει στις λεπτομέρειες της συγχώνευσης, αλλά πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία θα πρέπει η αρμόδια Επιτροπή Ανταγωνισμού να εγκρίνει τα επόμενα βήματα των δύο εταιριών.

 

Ο τρόπος συγχώνευσης της Flutter με την Stars Group

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Flutter Entertainment, έχει συμφωνήσει να αποκτήσει το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου της Stars Group, μέσω της μεθόδου της ανταλλαγής. Η Flutter θα ανταλλάξει 0,2253 μετοχές της εταιρίας για κάθε μία μετοχή της Stars Group και στο τέλος της συναλλαγής, οι μέτοχοι της πρώτης θα κατέχουν το 54,64% της νέας εταιρίας και οι μέτοχοι της δεύτερης το 45,36%. Η αξία της εταιρίας που θα προκύψει μετά τη συμφωνία θα ξεπερνά τα 4,3 δις ευρώ!

 

Τα οφέλη για τις δύο εταιρίες

Η συγχώνευση των δύο εταιριών θα αυξήσει την αξία της νέας εταιρίας, καθώς και τα έσοδά της σε ετήσια βάση. Παράλληλα, η νέα εταιρία θα έχει μεγαλύτερη παρουσία στις αγορές ολόκληρου του πλανήτη. Άλλωστε, και οι δύο εταιρίες δραστηριοποιούνται στις κορυφαίες αγορές του κόσμου, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ. Ειδικά η Flutter Entertainment θα επωφεληθεί της παρουσίας της Stars Group σε ανερχόμενες αγορές, όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Γερμανία. 

Εφόσον, λοιπόν, οι αρμόδιες Αρχές εγκρίνουν τη συγχώνευση της Flutter με την Stars Group, η νέα εταιρία που θα σχηματιστεί θα ξεπεράσει κάθε ανταγωνιστή και θα αποκτήσει σημαντική παρουσία σε όλες τις σημαντικές αγορές στοιχήματος ανά τον κόσμο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.