Συγχωνεύονται το επίγειο και online τμήμα της William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill έχει αναλάβει τις τελευταίες εβδομάδες το δύσκολο έργο της… ανάρρωσης από τα οικονομικά προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία και ανακοίνωσε ότι ένα από τα μέτρα που θα λάβει είναι η συγχώνευση δύο βασικών τμημάτων της. Πρόκειται για τα τμήματα επίγειου στοιχήματος και online τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη μεγαλύτερη αγορά τυχερών παιχνιδιών για τη William Hill.

Η ανακοίνωση της William Hill αναφέρει ότι τα δύο τμήματα θα συγχωνευθούν για να γίνουν αποτελεσματικότερα και να εξοικονομήσουν χρήματα. Η συγχώνευση, τέλος, είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί μέσα στο 2021.

 

Τα σχέδια της William Hill για τη συγχώνευση

Η William Hill αποφάσισε να προχωρήσει στη συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου να αναδιαρθρώσει τη δομή της λειτουργίας της στο Ηνωμένο Βασίλειο και να εξοικονομήσει χρήματα. Μόλις η συγχώνευση ολοκληρωθεί, το επίγειο στοίχημα (με άλλα λόγια, το δίκτυο των στοιχηματικών πρακτορείων της William Hill) θα ανήκει στον ίδιο τομέα με το online, καθώς και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια του διαδικτύου που προσφέρει η William Hill.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Racing Post, οι υπεύθυνοι της εταιρείας έχουν ήδη ολοκληρώσει και το οργανόγραμμα του νέου συγχωνευμένου τμήματος. Επικεφαλής του θα είναι ο μέχρι πρότινος διευθυντής του online τμήματος του Ηνωμένου Βασιλείου, Phil Walker. Αντίθετα, ο μέχρι πρότινος διευθυντής του επίγειου τομέα, Nicola Frampton, θα αποχωρήσει από τη θέση του. Και οι δύο, όμως, θα συνεργαστούν στενά τους επόμενους έξι μήνες, προκειμένου να πετύχουν μια ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς.

Η συγχώνευση των δύο τμημάτων, πάντως, αφορά μόνο στην αγγλική αγορά. Εκεί, η William Hill αντιμετώπιζε προβλήματα και πριν την εξάπλωση της πανδημίας, αφού αρκετά πρακτορεία επίγειου στοιχήματος είχαν αναγκαστεί να κλείσουν τις πύλες τους, εξαιτίας περιορισμών που έχει επιβάλει η αγγλική κυβέρνηση.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.