Διαψεύδει τα περί πώλησης η Stan James

Διαψεύδει η ιστοσελίδα στοιχήματος Stan James τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες περί πώλησής της, αναφέροντας πως η δράση της θα συνεχίσει κανονικά υπό την ίδια ιδιοκτησία. Αναλυτικότερα, πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τη Stan James να προχωρά σε περικοπές, ώστε να καταστεί περισσότερο συμφέρουσα για αγορά, αλλά και τους υπεύθυνους της εταιρείας του online στοιχήματος να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ανταγωνίστρια εταιρεία.

 

Ωστόσο, όπως δήλωσε ο CEO της Stan James, Denis Kelly, σε συνέντευξή του στη Racing Post, η εταιρεία δεν πρόκειται να αλλάξει χέρια. Συμπλήρωσε, όμως, ότι, με την κατάλληλη προσφορά, οι υπεύθυνοι θα το σκεφτούν σοβαρά να την πουλήσουν.

Η Stan James είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες με τεράστιο φάσμα στοιχημάτων όχι μόνο σε αθλήματα αλλά και σε κοινωνικά και τηλεοπτικά γεγονότα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stanjames και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stanjames ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.