Εγκρίθηκε η συγχώνευση BetFair και Paddy Power

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού του Ηνωμένου Βασιλείου ενέκρινε τα σχέδια συγχώνευσης της BetFair με την Paddy Power, ανοίγοντας το δρόμο για τις δύο εταιρείες να σχηματίσουν έναν κολοσσό του online στοιχήματος.

 

Οι δύο εταιρίες στοιχημάτων ανακοίνωσαν πριν μερικούς μήνες τα σχέδιά τους για συγχώνευση και προχώρησαν σε σχετική συμφωνία. Για να μπορέσουν, όμως, να ξεκινήσουν τις διαδικασίες, θα έπρεπε πρώτα να λάβουν τη σχετική έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές. Και τώρα που οι Αρχές έδωσαν την ευχή τους, το πρακτικό κομμάτι της συγχώνευσης ξεκινά, με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016.

 

Η Επιτροπή Ανταγωνισμού πλέον στρέφει το βλέμμα της σε μια ακόμη αιτούμενη συγχώνευση: αυτή ανάμεσα σε Ladbrokes και Gala Coral, η οποία έχει πάρει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος. Και, εφόσον εγκριθεί και η συγκεκριμένη, οι δύο νέοι κολοσσοί αναμένεται να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το τοπίο του online στοιχήματος μέσα στο 2016.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.