Πράσινο φως για την εξαγορά του Mr. Green από την εταιρία στοιχήματος William Hill

Η συμφωνία εξαγοράς του Mr. Green από την εταιρία στοιχήματος William Hill πήρε το πράσινο φως από τις αρμόδιες ρυθμιστικές Αρχές και πλέον μπορεί να ολοκληρωθεί και επίσημα. Η έγκριση της συμφωνίας χρειάστηκε μερικούς μήνες να ολοκληρωθεί, εξαιτίας των πολλών ρυθμιστικών Αρχών που εμπλέκονται. Άλλωστε, η δραστηριοποίηση του Mr. Green σε μια σειρά από ευρωπαϊκές αγορές σήμαινε ότι απαιτούταν η έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές της Δανίας, της Ιταλίας, της Λετονίας, της Μάλτας, της Σουηδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας.

Θυμίζουμε ότι η συμφωνία ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2018 και περιλάμβανε την εξαγορά της εταιρείας MRG, ιδιοκτήτριας του Mr. Green, από τη William Hill, έναντι του ποσού των 270 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Ξεκινά επίσημα η διαδικασία εξαγοράς

Εφόσον πήρε πράσινο φως από τις αρμόδιες Αρχές, η στοιχηματική εταιρία William Hill μπορεί να ξεκινήσει επίσημα τη διαδικασία εξαγοράς του Mr. Green. Βέβαια, η William Hill έχει ήδη κάνει την προσφορά της προς τους μετόχους της εταιρείας και το ΔΣ τους έχει συμβουλέψει να τη δεχθούν. Η διορία για την πώληση μετοχών, μάλιστα, λήγει στις 17 Ιανουαρίου.

Όσον αφορά στο διαδικαστικό κομμάτι της εξαγοράς, αυτό θα το αναλάβει ο CDO της William Hill, Ulrik Bengtsson, o οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε νορβηγικές εταιρείες online τυχερών παιχνιδιών, χάρη στην προϋπηρεσία του ως CEO της Betsson.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, τέλος, δύο ομάδες υπαλλήλων της William Hill θα μεταφερθούν στο Γιβραλτάρ και στη Μάλτα (στην πρώην έδρα της MRG), προκειμένου να αναλάβουν το νέο brand της εταιρείας στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.