Ενέκριναν την εξαγορά οι μέτοχοι της bwin.party

Το πρώτο βήμα για την εξαγορά της bwin.party από την GVC Holdings (στην οποία ανήκουν πολλές εταιρίες στοιχημάτων, μεταξύ αυτών και η Sportingbet) πραγματοποιήθηκε και η συμφωνία προχωρά κανονικά. Οι μέτοχοι του ομίλου bwin.party ενέκριναν με την ψήφο τους την εξαγορά, σε πρόσφατη συνέλευση και ψηφοφορία που διοργανώθηκε για αυτόν ακριβώς το σκοπό.

 

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, η εξαγορά εγκρίθηκε από το 99,99% των μετόχων, οι οποίοι δίνουν πλέον τη σκυτάλη στα στελέχη των δύο εταιρειών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την εξαγορά. Οι υπεύθυνοι των δύο εταιρειών θα συνεργαστούν για να ολοκληρώσουν επίσημα την εξαγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2016. Υπεύθυνος της διαδικασίας έχει διοριστεί ο Shay Segev, πρώην διευθυντής στρατηγικής της Playtech, ο οποίος ανέλαβε τη θέση του COO της GVC, με σκοπό να ηγηθεί της εξαγοράς.

 

Παρά τη σχεδόν ομόφωνη έγκριση των μετόχων της για την εξαγορά, τέλος, η bwin.party αναφέρει σε μια σύντομη ανακοίνωσή της ότι η τελική προσφορά της συμφωνίας παραμένει ανοιχτή, ως προς αστάθμητους και μη παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τη συμφωνία. Θυμίζουμε πως το ποσό που έκλεισε τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αγγίζει τα 1,5 δις ευρώ.

Διαβάστε επίσης Επίσημα στη GVC Holdings η bwin.party.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.