Στην πώληση της William Hill έχει στραμμένο το βλέμμα της η εταιρεία στοιχημάτων Entain

Η εταιρεία στοιχημάτων Entain, ιδιοκτήτρια των Ladbrokes και Coral, μεταξύ άλλων, δεν συγκαταλέγεται στις εταιρείες που έχουν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της William Hill, αλλά οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πρόσφατα ότι θα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στις εξελίξεις. Η CEO της Entain, μάλιστα, δήλωσε ότι δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει μια προσφορά για τις ιστοσελίδες και τα πρακτορεία της William Hill.

Θυμίζουμε ότι η Wiliam Hill εξαγοράστηκε από την αμερικανική εταιρεία Caesars Entertainment, η οποία όμως ενδιαφέρεται αποκλειστικά για τις αμερικανικές επιχειρήσεις της. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι αναζητούν αγοραστή για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις (στοιχηματικά πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο και ιστοσελίδες στην Ευρώπη), με αρκετές εταιρείες να έχουν ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

 

Το ενδιαφέρον της Entain για την πώληση της William Hill

Πριν μερικές ημέρες, η CEO της Entain, Jette-Nygaard Andersen, δήλωσε στο Bloomberg ότι η εταιρεία της δε θα παραμείνει αδιάφορος θεατής στην πώληση της William Hill. Τα στελέχη της εταιρείας εξετάζουν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στη διαδικασία πώλησης της στοιχηματικής και η CEO τόνισε τα εξής: “Εξετάζουμε τα πάντα, οπότε σίγουρα εξετάζουμε και τις διαδικασίες πώλησης της William Hill από τη Caesars και το αν θα αποτελέσει μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία για εμάς”. Η Andersen, πάντως, δεν επεκτάθηκε περισσότερο και δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τα σχέδια της Entain.

Μια ενδεχόμενη προσφορά από την Entain, πάντως, θα είχε νόημα, αφού η εταιρεία στοιχήματος μπορεί να επωφεληθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την απόκτηση των πρακτορείων της William Hill. Αυτή τη στιγμή, λειτουργούν περίπου 1.400 πρακτορεία της William Hill στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ η Entain είναι υπεύθυνη για περίπου το 40% του συνόλου της επίγειας αγοράς στοιχήματος, χάρη στα πρακτορεία των Ladbrokes και Coral. Το σύνολο των εσόδων των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της William Hill, μάλιστα, ξεπερνά τα 2 δις ευρώ σε ετήσια βάση, κάτι που δε μπορεί να αφήσει αδιάφορη καμία στοιχηματική εταιρεία.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.