Πρωτοβουλία υπεύθυνου στοιχηματισμού ανέλαβε η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπέρνλι

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Μπέρνλι, που αγωνίζεται στην αγγλική Premier League, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία της επιτρέπει να ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία υπεύθυνου στοιχηματισμού. Αναλυτικότερα, η Μπέρνλι συνεργάζεται με την Young Gamers and Gamblers Education Trust (YGAM), προκειμένου να ξεκινήσει ένα πρόγραμμα ενημέρωσης και εκπαίδευσης για τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο και τη σημασία του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

Η YGAM είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση που ειδικεύεται στον συγκεκριμένο τομέα και η εμπειρία της θα βοηθήσει την Μπέρνλι να δημιουργήσει ένα πλήρες και αποτελεσματικό πρόγραμμα ενημέρωσης για τους οπαδούς της. Το πρόγραμμα ενημέρωσης, μάλιστα, δε θα αφορά μόνο σε παίχτες του στοιχήματος, αλλά και σε ανήλικους, οι οποίοι χρειάζονται ακόμα πιο αποτελεσματική προστασία από τα τυχερά παιχνίδια.

 

Η πρωτοβουλία της Μπέρνλι για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό

Σκοπός της Μπέρνλι είναι να ενημερώσει τους οπαδούς της, αλλά και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, μέσω της νέας πρωτοβουλίας της. Η Μπέρνλι συμμετέχει ήδη σε μια σειρά δράσεων, σεμιναρίων και κοινωνικών αποστολών στην τοπική κοινωνία και όλες αυτές οι δράσεις θα ενισχυθούν, μέσω της νέας πρωτοβουλίας.

Την εκπαίδευση και ενημέρωση των συμμετεχόντων θα αναλάβει η YGAM, που με το έμπειρο προσωπικό της θα επισκεφτεί σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, υπηρεσίες κοινωνικής μέριμνας και άλλους φορείς, προκειμένου να προειδοποιήσει ανήλικους και ενήλικους για τους κινδύνους εθισμού στον τζόγο. Παράλληλα, η πρωτοβουλία ενημέρωσης θα διεξαχθεί και σε άλλες πόλεις της Αγγλίας.

Τέλος, η νέα καμπάνια ενημέρωσης θα κατακλύσει τους διαύλους επικοινωνίας της Μπέρνλι. Ειδικά στα social media της ομάδας θα αναρτώνται συνεχώς links, συμβουλές και πληροφορίες υποστήριξης που θα αφορούν στον υπεύθυνο στοιχηματισμό και στους τρόπους που μπορεί κάποιος να αναζητήσει βοήθεια, αν αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στον τζόγο.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.