Καμπάνια για τον διαχωρισμό νόμιμων και παράνομων ιστοσελίδων στις ΗΠΑ

Μια μη κερδοσκοπική οργάνωση στις ΗΠΑ ανέλαβε το λανσάρισμα μιας νέας καμπάνιας, η οποία έχει σκοπό να ενημερώσει τους παίχτες του online στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών του διαδικτύου, σχετικά με τους κινδύνους του να παίζουν σε μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες. Η καμπάνια προειδοποιεί τους παίχτες να μην επιλέγουν μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες, ενώ παράλληλα τους ενημερώνει για το πώς θα μπορούν να ξεχωρίζουν τις νόμιμες από τις παράνομες.

Η οργάνωση Conscious Gaming ανέλαβε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, καθώς ανησυχεί για πρόσφατα στοιχεία που δείχνουν ότι μεγάλος αριθμός παιχτών στις ΗΠΑ, όχι μόνο δεν ξέρει πώς να ξεχωρίσει μια νόμιμη ιστοσελίδα από μια παράνομη, αλλά δεν είναι σίγουρος καν για το αν το online στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια είναι νόμιμα στην Πολιτεία που διαμένει.

 

Η νέα πρωτοβουλία κατά του παράνομου στοιχήματος

Η Conscious Gaming έχει ξεκινήσει τη νέα της καμπάνια, η οποία βασίζεται σε δύο πυλώνες. Ο πρώτος είναι η γενικότερη ενημέρωση στο σύνολο του πληθυσμού στων ΗΠΑ, σχετικά με τα πλεονεκτήματα των νόμιμων ιστοσελίδων και τους κινδύνους που κρύβουν οι παράνομες. Για παράδειγμα, στην ενημερωτική καμπάνια τονίζονται πλεονεκτήματα του νόμιμου στοιχήματος, όπως η ασφάλεια, η αξιοπιστία και η συμβολή στην τοπική κοινωνία (μέσω φόρων), σε αντιδιαστολή με τα μειονεκτήματα του παράνομου στοιχήματος, όπως η αβεβαιότητα και οι κίνδυνοι κλοπής χρημάτων ή ταυτότητας.

Ο δεύτερος πυλώνας της καμπάνιας της Conscious Gaming επικεντρώνεται σε επιλεγμένες Πολιτείες των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, έχουν ήδη ξεκινήσει τοπικές καμπάνια στις Πολιτείες των New Jersey και Pennsylvania, όπου πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει πως οι παίχτες δεν είναι σίγουροι για το τι σημαίνει νόμιμη ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών. Η καμπάνια αυτή αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες Πολιτείες.

Η Conscious Gaming, τέλος, αναγκάστηκε να αναλάβει δράση, μετά τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων ερευνών που δείχνουν ότι οι Αμερικανοί παίχτες δεν έχουν ακόμα συλλάβει τη διαφορά ανάμεσα σε νόμιμες και παράνομες ιστοσελίδες τυχερών παιχνιδιών. Για παράδειγμα, το 35% των Αμερικανών δε γνωρίζει αν το στοίχημα είναι νόμιμο στην Πολιτεία τους, ενώ μεγάλος αριθμός παιχτών δε γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα σε αδειοδοτημένες και μη ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να στοιχηματίζει παράνομα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.