Αποζημιώσεις στο… παρά ένα μοιράζει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και προσφέρει και σήμερα χιλιάδες επιλογές στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο και κορυφαίες διοργανώσεις, όπως το ισπανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα, θα επιτρέψουν στα μέλη της να διεκδικήσουν κέρδη, είτε με μονά στοιχήματα είτε με παρολί, τα οποία συνδυάζουν περισσότερες από μία προβλέψεις. Η δεύτερη κατηγορία στοιχημάτων, βέβαια, συνοδεύεται από αυξημένο ρίσκο, αλλά η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται να το μειώσει.

Άλλωστε, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο ισπανικό ή στο ιταλικό πρωτάθλημα μέσω της Goalbet θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αφού αν χάσουν για μία μόνο λανθασμένη πρόβλεψη, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 επιλογές από το ισπανικό ή το ιταλικό πρωτάθλημα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και να περιλαμβάνουν αποκλειστικά προβλέψεις στο 1Χ2.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, τέλος, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Goalbet και να στείλουν το ID του δελτίου τους, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά. Και έπειτα, το μόνο που απομένει είναι να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Την αποζημίωση της προσφοράς θα εξασφαλίσουν όσα από τα παραπάνω παρολί χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες που θα έχουν καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Τα χρήματα της αποζημίωσης θα έχουν τη μορφή πριμ και θα υπόκεινται στις προϋποθέσεις της Goalbet.

Τέλος αξίζει να προσθέσουμε πως η Goalbet για σήμερα προσφέρει τον αγώνα Νάπολι-Ίντερ με 0% γκανιότα σε όλα τα με΄λη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία