Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του CSA-Γκρέμιο υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν σήμερα οι λάτρεις του ποδοσφαίρου στην ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet είναι αρκετές και πολλοί από αυτούς θα προτιμήσουν να τις συνδυάσουν σε παρολί. Κάποια από τα σημερινά παρολί, μάλιστα, θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

Η νέα προσφορά της Goalbet ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, συμπεριλαμβάνοντας έναν επιλεγμένο αγώνα από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και υπόσχεται να αποζημιώσει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, το ρίσκο μειώνεται και η αξία των στοιχημάτων ενισχύεται.

 

Τα παρολί που συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στο ποδόσφαιρο. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν τον αγώνα ανάμεσα σε CSA και Γκρέμιο και να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την  έναρξη κάθε αγώνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας ένα e-mail με το ID του δελτίου τους στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

 

Τα παρολί που δικαιούνται αποζημίωση

Για να ξεκινήσει να αποζημιώνει τα χαμένα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά, η Goalbet απαιτεί να καλυφθεί μία ακόμη προϋπόθεση: να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει ή τον Κασιάνο Ντίας ή τον Έβερτον Σόουσα να πετυχαίνουν το πρώτο γκολ στο CSA-Γκρέμιο. Σε αυτήν την περίπτωση και μόνο, όλα τα χαμένα παρολί θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αρκεί να καλύπτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Η αποζημίωση της προσφοράς θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, μόνον αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Εκτός το μειωμένο ρίσκο στα παρολί η Goalbet ανακοίνωσε για σήμερα τον αγώνα Έλφσμποργκ-Καλμάρ με 0% γκανιότα για τα μέλη της. Προσφορές τις οποίες μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία