Μειωμένο ρίσκο στα παρολί ποδοσφαίρου της Novibet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο δεν είναι γεμάτο από αγώνες στα πλαίσια των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αλλά όσοι επιθυμούν να συνδυάσουν περισσότερες από μία προβλέψεις σε ένα παρολί έχουν αρκετές επιλογές. Πέρα από τους σημερινούς αγώνες της Premier League, της Primera Division και του ιταλικού Κυπέλλου, άλλωστε, είναι για σήμερα προγραμματισμένοι αγώνες στα πλαίσια της ελληνικής Superleague, καθώς και των πρωταθλημάτων Βελγίου, Δανίας, Σκωτίας και Ολλανδίας, αλλά και του Κυπέλλου Τουρκίας, μεταξύ άλλων.

Όσοι, μάλιστα, συνδυάσουν τις προβλέψεις τους στους αγώνες των παραπάνω διοργανώσεων σε παρολί, στοιχηματίζοντας στην ιστοσελίδα στοιχημάτων της Novibet, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με λιγότερο ρίσκο.

 

Προσφορά** για τα παρολί του πδοσφαίρου

Η στοιχηματική εταιρεία Novibet “τρέχει” μια προσφορά** που δίνει στα μέλη της τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη με τα παρολί τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν παράλληλα μειωμένο ρίσκο. Χάρη σε αυτή, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί δε θα χάσουν τα χρήματά τους, στην περίπτωση που προβλέψουν λάθος σε ένα από τα σημεία.

Μέσω της προσφοράς**, λοιπόν, οι παίχτες θα αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού, εφόσον τοποθετήσουν ένα παρολί στο ποδόσφαιρο και χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο επιλογής.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά**, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα και να καλύψουν ορισμένες προϋποθέσεις. Πρώτα απ’ όλα, στην προσφορά** συμμετέχουν μόνον όσα παρολί αποτελούνται από τουλάχιστον πέντε σημεία. Επιπλέον, κάθε σημείο θα πρέπει να αφορά σε αγώνα ποδοσφαίρου και στην αγορά του 1Χ2, ενώ θα πρέπει και να έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Τέλος, κάθε σημείο θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.65 και άνω, ενώ η συνολική αξία του παρολί δε θα μπορεί να ξεπερνά τα 500 ευρώ.

 

Επιπλέον όροι και προϋποθέσεις

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα απαραίτητα στοιχήματα και χάσουν, εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρίας στοιχηματισμού, αξίας ίσης με την αξία του χαμένου παρολί. Τα χρήματα θα επιστραφούν και θα μπορούν να στοιχηματιστούν ξανά, εντός των επόμενων 24 ωρών, εφόσον οι παίχτες τα ζητήσουν, μέσω ενός e-mail στο support@novibet.com, με θέμα “Χαμένα Τέλος” και το username τους, μαζί με τον κωδικό του στοιχήματος.

Στο παρολί αυτά μπορούν στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει σιτς νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία