Επιστροφή χρημάτων στο Μάντσεστερ Γ. - Άρσεναλ από την Paddy Power

H στοιχηματική εταιρία Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία αφορά σε όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον επερχόμενο αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ, για το Κύπελλο Αγγλίας. Πρόκειται για μια προσφορά επιστροφής χρημάτων, η οποία θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση που ο αγώνας λήξει ισόπαλος.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει στους παίχτες τα χαμένα τους χρήματα, αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος. Προκειμένου, όμως, οι παίχτες να δικαιούνται τα χρήματα της επιστροφής θα πρέπει να έχουν τοποθετήσει ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2, προβλέποντας μια από τις δύο ομάδες ως νικήτρια. Κοινώς, μόνον όσοι στοιχηματίσουν σε νίκη της Μάντσεστερ ή της Άρσεναλ θα δικαιούνται την επιστροφή.

 

Επιπλέον, για να συμμετέχει ένα στοίχημα στην προσφορά, θα πρέπει να είναι μονό και να έχει τοποθετηθεί στην αγορά του 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα. Και όσοι παίχτες επιθυμούν να διεκδικήσουν την επιστροφή μπορούν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους μέσω του υπολογιστή ή του κινητού τους.

 

Τα χρήματα της επιστροφής, τέλος, δε μπορούν να ξεπερνούν τα 50 ευρώ. Θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, επιτρέποντας στους παίχτες να στοιχηματίσουν ξανά με τα χρήματα που έχασαν, χωρίς να υπολογίζουν αυτή τη φορά το ρίσκο. Το εν λόγω δωρεάν στοίχημα θα πιστωθεί άμεσα στους λογαριασμούς τους και θα έχουν διορία εφτά ημερών, προκειμένου να το αξιοποιήσουν. Και, όπως είναι φυσικό, τα κέρδη που θα προκύψουν από αυτό θα είναι πραγματικά.

 

Χάρη στην προσφορά της Paddy Power, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ και προβλέψουν νίκη μιας από τις δύο ομάδες θα αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο. Εξάλλου, στην περίπτωση ισοπαλίας, η Paddy Power θα επιστρέψει τα χαμένα χρήματα, τα οποία θα μπορέσουν οι παίχτες να στοιχηματίσουν ξανά - αυτή τη φορά χωρίς ρίσκο.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και προσφέρει και παιχνίδια,όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,μπίνγκο και πολλά άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία