Τρεις προσφορές για το Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον

Οι "Χωριάτες" υποδέχονται απόψε στις 22:00 τους "Άγιους", σε έναν αγώνα που έχει κατορθώσει να ξεχωρίσει στο σημερινό πρόγραμμα της Premier League, αλλά και στις προτιμήσεις παιχτών του στοιχήματος και υπεύθυνων των ιστοσελίδων. Οι τελευταίοι, μάλιστα, δεν παρέλειψαν να ανακοινώσουν και κάποιες προσφορές για τον αγώνα, οι οποίες δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο.

 

Τρεις από αυτές τις προσφορές έχουν ανακοινωθεί στον Stoiximan και στη Sportingbet και αποτελούν εξαιρετικές ευκαιρίες για τους παίχτες να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι δε θα παρακρατήσει προμήθειες από τα στοιχήματα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να παραμένουν υψηλότερα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι αποδόσεις αυτές, βέβαια, βρίσκονται αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένα θα είναι και τα κέρδη όσων διεκδικήσουν το μπόνους που χαρίζει η Sportingbet - εφόσον, βέβαια, προβλέψουν σωστά. Η Sportingbet ανακοίνωσε πως θα χαρίσει bonus 5% επί των κερδών σε όσους τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη του Άστον Βίλα - Σαουθάμπτον και ένα κατά τη διάρκειά του. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε διαθέσιμη αγορά, αλλά και να σχηματίσουν παρολί, αυξάνοντας τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, κάθε αγώνας του παρολί πρέπει να διευθετείται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές του αγώνα δικαιούνται επιστροφή χρημάτων, στην περίπτωση που σημειωθούν τουλάχιστον πέντε γκολ κατά τη διάρκειά του. Αν, λοιπόν, το σύνολο του σκορ είναι πέντε γκολ ή παραπάνω, όσοι στοιχημάτισαν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων και έχασαν θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν απόψε στο Άστον Βίλλα - Σαουθάμπτον μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω προσφορές που τους παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες,είτε διεκδικώντας περισσότερη κέρδη είτε μειώνοντας το ρίσκο.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία